Blogolj!
A Sport1 Doppelpass című műsorában Hoeneß arra utalt, hogy néhány nagynevű játékos nemrég aláírt a Bayernhez, de a neveket egyelőre nem hozza nyilvánosságra. Kikre utalhatott a klubelnök?
Uli Hoeneß egy hosszabb interjúban nyilatkozott arról, hogy milyen változtatásokat terveznek a nyáron a csapat keretében.
Uli Hoeneß radikális változtatást akar végrehajtani a Säbener Straßen – mindennel, ami ezzel jár. Ez annyit jelent: nem csak új sztárokat akarnak hozni, hanem régóta szolgáló játékosokat is eküldhetnek.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Domonkos Altdorfer
2018.10.13.
Egy korai búcsú a horváttól magát Hoeneß-t is minősítené. Tehát a Bayern vezetői számára nem maradt más választás, mint Niko Kovac mellett „a végsőkig..., ...egy emberként kiállni”.
Sukupčák Marián
2018.10.12.
Négy meccsen egymás után győzelem nélkül maradt az FC Bayern München. Ennek ellenére Uli Hoeneß elnök továbbra is a tréner, Niko Kovac mellett áll.
Cserny Szilárd
2018.10.10.
Ma már senki sem nevet Thomas akkori poénján. Általában nem jelent túl jót, ha valaki utólag belekerül egy viccbe... Mint Niko Kovac Müller májusi poénjába.
Kun Béla
2018.08.23.
Kemény szavak, pozitív lezárással. Hónapok óta, nem adott interjút Németországban Robert Lewandowski. Most megszólalt, s elmondta, hogy miért akarta elhagyni nyáron a Bayernt.
Az FC Bayern München szombaton egy 0:1-es győzelmet szenvedett ki a német kupában a Drochtersen/Assel ellen. A negyedosztályú ellenfél otthonában mutatott gyenge szereplés Uli Hoeneß szerint nem probléma, ezt vasárnap is megerősítette. Az FCB elnöke nyilatkozott az eligazolni vágyó Jerome Boatengről és Sebastian Rudy-ról is. Valamint elmondta, hogy miért hisz az új edző Niko Kovac-ban.
Tóth Renáta
2018.08.19.
Az FC Bayern Uli Hoeneß nélkül? A legtöbb szurkoló számára ez elképzelhetetlen, de a 66 éves elnök lassan elgondolkodik a visszavonuláson.

Ezeket a cikkeket olvastad már?