894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!
Rusz Dániel
2018.01.23.
Tom Starke a nyáron szögre akasztotta a kapuskesztyűt, ám amikor Manuel Neuer szeptemberben ismét sérülést szenvedett, a 36 éves hálóőr visszatért, hogy segítsen a Bayernnek.
Ulreich sosem volt ennyire a középpontban a münchenieknél. Hoeneß elnök új szerződésről tárgyalna Neuer helyettesével. A kérdés csak az, hogy a kapus ebben benne lesz-e?
Sukupčák Marián
2017.11.10.
Jupp Heynckes irányítása alatt újra jól megy a szekér az FC Bayern csapatának. Sorozatban hét győzelemmel visszajöttek az esélyek. Mindazonáltal a nyár folyamán valószínűleg változások következnek. A fussballtransfers.com megmutatja, hogy melyik öt játékos távozhat majd.
Kun Béla
2017.09.22.
Az FC Bayern vezetőséfe reagált Manuel Neuer sérülésére. Mindaddig, míg a német válogatott elsőszámú kapusa sérült, addig Starke a csapat rendelkezésére áll, ezt Carlo Ancelotti igazolta a csütörtök délután tartott sajtótájékoztatón.
Kun Béla
2017.05.22.
Egy felkavart Philipp Lahm, egy Franck Ribéry, mint moderátor, és egy éneklő tréner. Az FC Bayern a 27. bajnoki címét illően, a szurkolókkal közösen ünnepelte.
Kun Béla
2017.05.18.
Amint arról már többször feltételes módban beszámoltunk, mára bizonyossá vált. A Bayern cserekapusa, Tom Starke az idény végén visszavonul. A szombati lesz az ő búcsúmeccse is.
Török Péter
2017.05.10.
Több mint három év után, „véletlenül” került a kapuba. Szenzációs teljesítményt nyújtott. a végén már azzal viccelődött, hogy most már ki se lehet tenni a csapatból…

Ezeket a cikkeket olvastad már?