Blogolj!
Kiss Dorisz
2019.02.18.
A Bayern csapata rendkívül tehetséges labdarúgókkal van tele, mégis van valaki, aki miatt Niko Kovac hálás lehet, hogy a csapatában tudhatja. Különösen ebben a szezonban. Ő nem más, mint a középpálya mestere, Thiago Alcantara.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Thiago Alcantara-nak csak egy ,,pár napot" kell kihagynia a Bayern München edzéséből, miután a szerdai Besiktas elleni BL mérkőzésen megsérűlt a bal lába.
Kun Béla
2018.03.12.
A spanyol már az ötödik szezonját tölti a rekorbajnoknál és most nagy Bajnokok Ligája diadalról álmodik.
Domonkos Altdorfer
2018.02.17.
Három hónapos kényszerszünet után a VfL Wolfsburg ellen visszatérhet Thiago. Egy „nagyon fontos elem” tér vissza a Bayern kemény sorozatának legelejére.
Kun Béla
2018.02.10.
És végre, elérkezett a nap! Ezen a napon tudta először abszolválni a teljes edzést a csapattal Thiago. Novemberi sérülése óta mostanáig nem tudott a csapattal tartani.
Regős András
2018.02.08.
A Bayern játékosai kesztyűben, sapkába-sálba bugyolálva kocogtak ki a müncheni fagyba. Akik nem játszottak a Paderborn ellen 6-0-ára megnyert mérkőzésen, másnap edzésen vettek részt. Köztük a két spanyol is, akik nem utaztak el Észak-Rajna-Vesztfáliába: Thiago és Javi Martínez.
2018.02.03.
Két ikonikus játékos, akik sokat tettek a Bayern sikereiért. Goretzka érkezésével azonban egy ember minden bizonnyal létszám feletti lesz a középpályán. Ha el kell adni valakit,ki legyen az? A zseniális, de sokszor sérült Thiago? Vagy az egyik legnagyobb harcos, aki sohasem kíméli önmagáta csapat érdekében, de ugyanakkor hullámzó teljesítményt nyújtó Vidal?
Cserny Szilárd
2018.01.21.
A Bayern sztárjai bíznak benne: Lucas Kruel, a fitneszedző Rafinhat és Thiagot is fitté teszi a triplás álomhoz. A grünwaldi fittness stúdiójában a futballisták néha még éjfél után is izzasztják magukat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?