BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Az FC Bayern hetek óta mély gödörben. A csapaton a dekoncentráltság, motiválatlanság és a kiöregedés jelei mutatkoznak. Cikkünk megpróbálja elemezni, hogyan jutott ilyen mély gödörbe a csapat.
Regős András
2018.09.01.
Carlo Ancelottit tavaly szeptemberben menesztette a Bayern München vezetősége. Most, közel egy év távlatából, a jelenleg az olasz Napolit irányító edző megszólalt a történteket illetően.
Sukupčák Marián
2018.09.01.
Bastian Schweinsteiger 18. játékosként bekerült a Bayern hírességek csarnokába. A ceremónia keretében Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató beszélt a lehetséges játékos mozgásokról. Szóba jött Jerome Boateng és Juan Bernat klubváltása, a sérült Kingsley Coman posztja, valamint megerősítette, hogy Sebastian Rudy Gelsenkirchenben található, a transzfer útjába pedig már semmi sem állhat.
Regős András
2018.08.25.
Az fcbayern.com a Bayern München elnökét, Karl-Heinz Rummeniggét kérdezte a sikeres Bundesliga nyitány, a Hoffenheim felett aratott győzelem után.
Az FC Bayern München szombaton egy 0:1-es győzelmet szenvedett ki a német kupában a Drochtersen/Assel ellen. A negyedosztályú ellenfél otthonában mutatott gyenge szereplés Uli Hoeneß szerint nem probléma, ezt vasárnap is megerősítette. Az FCB elnöke nyilatkozott az eligazolni vágyó Jerome Boatengről és Sebastian Rudy-ról is. Valamint elmondta, hogy miért hisz az új edző Niko Kovac-ban.
Dávid Fanni
2018.08.02.
Niko Kovac első interjúja a Bayern München edzőjeként. A negyvenhat éves szakemberrel beszélgettünk Neuerről, Müllerről, Riberyről és arról, milyen örömmel tanul a mai napig.
Regős András
2018.07.16.
A berlini gyökerektől a Bayern München edzői posztjáig. A sorozat legújabb részében a Bayern újdonsült edzője, Niko Kovac került nagyító alá.
Nincs bajor fúvószenekar, a szolgálati autó nem áll indulásra készen az Allianz Aréna középkörében, Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge szabadságon vannak: az FC Bayern most eltekintett az olyan körítéstől, mint Pep Guardiola és Carlo Ancelotti érkezésekor, mikor hétfő délelőtt bemutatta új edzőjét, Niko Kovac-ot. Ez nem feltétlenül rossz, az új edző első szereplésén laza, önálló és határozott ember benyomását kelti. Higgadt, de céltudatos.
Dávid Fanni
2018.07.05.
Mielőtt visszatértek volna Münchenbe, az FC Bayern München II játékosai még egyszer összegyűltek a csapat öltözőjében. A csapat negyedik felkészülési tesztmérkőzését is megnyerte és ezzel sikeresen zárta az edzőtábort. Edzőjük, Holger Seitz dicséretben részesítette csapatát az SC Freiburg II felett aratott 1:0 győzelme után, a csapat kiváló teljesítményért, és a kitűnően sikerült edzőtábor miatt is.
Daniel Horvath
2018.05.23.
Heynckes segédedzője, Peter Hermann továbbra sem tudja, hogy maradjon-e a csapatnál és legyen-e Niko Kovac jobb keze.

Ezeket a cikkeket olvastad már?