Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!
Az FC Bayern Ázsia túráján a csapat elnöke Uli Hoeneß bejelentette, hogy a megüresedett sportigazgatói poszt a közeljövőben betöltésre kerül. Az elkövetkező hetekben be is mutathatják Matthias Sammer utódját. Mivel sajnos Philipp Lahm nem tartozik már a jelöltek közé, ezért Mark van Bommel-t hozták szóba.
Kun Béla
2017.07.05.
Nagy tömeg előtt kezdte meg a felkészülést a német rekordbajnok. A kilátogató szurkolóknak azzal kellett szembesülniük, hogy idén először, más bejáraton kellett az edzésre bemenni.
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
2017.06.16.
A Bayern vezetősége már az Ancelotti után időkön gondolkodik. A bajor lélek és német erények már hiányoznak a csapatból, ezért mindenképpen egy top német szakvezetőt akarnak, De lehet, hogy nem is egyet!
2017.06.09.
Ha együtt tud működni a két nagyszerű edző, akkor a Bayernnek nem csak a pályán lesz bombaerős csapata, hanem a szakvezetői padon is!
Sagnolnak nem titkoltan vezetőedzői ambíciói is vannak a jövőre nézve. Egy jó, de nem különösebben kiemelkedő szezon után ez jelzésértékű is lehet a vezetőség részéről.
Kun Béla
2017.06.02.
Willy Sagnol lesz Carlo Ancelotti segédje? A France Football friss hírként tálalta ezt az információt s megszólalt mag az érintett is…
2017.05.29.
Carlo Ancelotti már maga mögött tudhatja az első szezonját a Bayern Münchennél. A hivatalos, fcbayern.de oldalnak beszélt az idény tanulságairól.
Az expsortigazgató keményen beszólt Honessnek és Rummeniggének. Szerinte káros dolog, hogy össze-vissza beszéltek.
Kun Béla
2017.05.08.
Egyértelmű, hogy a bajor csapat sportigazgatót keres. A legújabb információk szerint Stefan Effenberg került be a képbe a poszt kapcsán. S nem is olyan nagy titok, hogy ő maga is érdeklődik a pozíció iránt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?