Blogolj!
Jakab Norbert
2017.10.11.
Az összes találgatás és őrült pletykaörvény után a Twitteren, most már végre tudjuk, hogy ki vette át a Bayern irányítását. Visszatérve a nyugdíjból, a triplát nyerő Jupp Heynckes visszatér Bajorországba, hogy a negyedik edzősködési időszakát is megkezdje a Vörösöknél.
Miután Ancelotti kirúgása már történelem, több megdöbbentő információ szivárgott ki az olasz szakvezető vezetői módszereivel kapcsolatban.
38 éve kezdődött Jupp Heynckes edzői karrierje. A ma 72 éves edző 1979-ben a Borussia Mönchengladbachnál kezdett Udo Lattek utódjaként. Egy évvel korábban ott fejezte be igen eredményes játékos-pályafutását 369 Bundesliga-meccs és 220 gól után.
Bogdányi Norbert
2017.10.08.
Jupp Heynckes visszatért az FC Bayernhez, ahol a hiányossságokat a bevált módszereivel próbálja majd orvosolni. De csak néhány feltétellel van erre esély.
A sportegyesület gazdasági tárasága és Jupp Heynckes ma megegyezett arról, hogy 2018. június 30-ig a német szakember veszi át a vezetőedzői pozíciót.
2017.10.05.
A nem túl megbízható Bild híre szerint az idény végéig a Bayern reaktiválja korábbi sikeredzőjét, Jupp Heynckest.
Most, hogy Carlo Ancelotti és a Bayern München útjai szétváltak, a bajorok új vezetőedző után néznek és Luis Enrique lehet az egyik megfelelő személy erre a posztra.
Kun Béla
2017.10.04.
A média által befutónak tekintett Tuchel személyisége kétségeket ébreszthet a müncheni vezetőkben is.
Bogdányi Norbert
2017.10.02.
Carlo Ancelotti elbocsátása egész Európában jelentős médiavisszhangot kapott
Thomas Tuchel és Julian Nagelsmann a két legesélyesebb, hogy átvegye az irányítást az Allianz Arenában, de Jürgen Klopp sem kizárt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?