Blogolj!
Gulyás Gábor Sr.
2017.11.18.
A Bayern München tovább növelte előnyét az Augsburg felett aratott 3:0-ás sikerrel, a zseniális szakvezető Jupp Heycknes pedig jelentős mérföldkőhöz érkezetta folytatódó karrierjében.
Uli Hoeneß megerősítette: Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt visszatért a Säbener Straßera.
2017.11.14.
Alig egy hete vált el Dr Volker Braun és a Bayern útja egymástól, és máris új csapatorvost talált az FC Bayern München a visszatérő Dr Mühler-Wohlfahrt személyében, értesültek a német lapok.
Kun Béla
2017.11.10.
Lesz szerződéshosszabbítás? Már illett volna vele idő előtt hosszabbítani? Ballack nem érti, hogy mi történik Robben és a klub között. Az egykori Bayern klasszis Jupp visszatéréséről is őszintén elmondta a véleményét.
Regős András
2017.11.07.
A Bayern illetékesei nehéz döntést hoztak, amikor még az őszi szezon fele előtt menesztették Carlo Ancelottit. De vajon milyen szerepe volt ebben a játékosoknak?
A múlt héten elemezte a Sportbild a három topklub ( FC Bayern, BVB és a Lipcse) keretét - és az eredemény: míg a Dortmund és a Lipcse sok játékos vonatkozásában nagy fejlődési potenciállal rendelkezik és úgy tűnik, perspektivikusan előreléptek, addig a rekordbajnok változásra van kényszerítve.
Thomas Helmer szerint Julian Nagelsmann nem áll készen még, hogy az FC Bayern edzője legyen. Két másik jelöltnek ad nagy esélyt a Bayern volt védője.
Domonkos Altdorfer
2017.10.18.
Jó volt nézni - így foglalta össze Hasan Salihamidzic, sportigazgató az FC Bayern szombati SC Freiburg elleni meccsét. Az 5-0-al a legnagyobb arányú győzelmét aratta a rekordbajnok a jelenlegi szezonban, és a csapat megnyerő játékot mutatott.
Domonkos Altdorfer
2017.10.13.
A Bayern régi-új szakvezetője a kényelmes nyugdíjas létből került egyik pillanatról a másikra a világ egyik élcsapatának az élére. De nem ijed meg a feladattól, máris világos elképzelései vannak arról, hogy hogyan kell rendbe tennie a romokban lévő Bayern Münchent.
Bogdányi Norbert
2017.10.11.
Jupp Heynckes hétfő délelőtt viszatért a Bayern régi új edzőjeként. Elmondta, hogy milyen szerepet játszott a kutyája és mit tervez 4. alkalommal a Bayern edzőjeként.

Ezeket a cikkeket olvastad már?