Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!
Gulyás Gábor Sr.
2018.02.19.
A Bayern felső köreiből származó megjegyzések alapján valószínűleg nem kell sokáig várni, amíg felajánlják neki a klub következő vezetőedzőjének szerepét.
Az FC Bayern Schalke ellen aratott 2:1-es győzelmekor Jupp Heynckes helyett Peter Hermann ült a padon. A meccs után mesélt a különleges munkanapjáról.
Cserny Szilárd
2018.02.13.
Lehet, hogy a szezon végén nem csak Jupp, hanem Lewa is távozik? Hamann szerint a Bayernnek figyelnie kell. A helyzet gyorsan kiéleződhet. Ez minden bizonnyal téma a csapatnál is. Vannak arra utaló jelek, hogy a csapat és Lewandowski között feszült a kapcsolat.
Rusz Dániel
2018.02.07.
Jupp Heynckes ismét felélesztett, mintegy erőművé varázsolt egy megtört Bayernt! Visszahozta azt a stílust, ami a triplához vezetett, egy modern, tökélyre csiszolt szélsőjátékkal.
Kun Béla
2018.02.01.
A tréner menni akar! Vissza nyugdíjba. Uli Hoeneß viszont azt szeretné, ha maradna. Az elnök, a düsseldorfi beszédében sok mindent elmondott és vajon mi lehet a kijelentései mögött?
Bogdányi Norbert
2018.01.21.
Jupp Heynckes a kickernek adott interjújában beszélt a bajnokságról, Német Kupáról és a BL-ről is. Elárulta ki az a játékos, akiért bármennyi pénzt kifizetne. Azt is elmondta többi között, milyen formában van Ribéry és Robben, illetve kik lehetnek a szezon húzóemberei.
Kun Béla
2018.01.19.
Jupp Jupp Jupp! Minden meccsen, minden edzésen, minden idegenbeli meccsre történő elutazásakor hallhatjuk ezt skandálni a szurkolók részéről... De vajon meddig?
Egyes források szerint a Bayer Leverkusen játékosmegfigyelő csapatának vezetője, Laurent Busser megegyezett a német rekordbajnok csapattal hogy náluk folytatja munkáját.
A Bayern a 2017-18-as szezon első felében végül olyan helyen végzett, amit szeptemberben még senki sem gondolt volna. Jupp Heynckes visszatérése a klubhoz visszahozta azt az öt dolgot, amelyek hiányoztak a csapatból.
Török Péter
2017.12.30.
Fabio Capello, a kínai Jiangsu Suning edzője úgy véli, hogy Carlo Ancelotti megbuktatásáért a játékosok voltak a felelősök. Egy gyatra szezon ellenére Carlo Ancelotti megnyerte a Bundesligát csapatával a bemutatkozó évében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?