Blogolj!
Sukupčák Marián
2018.04.04.
A vita a Bayern München csapatorvosa és egykori edzője, Pep Guardiola között az egyik legdicstelenebb fejezete volt a klubnak. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt sokáig hallgatott. Most elmondja a részleteket.
Gulyás Gábor Sr.
2018.04.03.
A Tuchel- visszautasítás után: hogyan tovább, FC Bayern?
Fazekas Annamária
2018.03.30.
A BILD am SONNTAG exkluzív híre: Thomas Tuchel közölte Karl-Heinz Rummeniggevel, Uli Hoeneß-szel és Hasan Salihamidzic-csel, hogy rá ne számítsanak a továbbiakban, mint Jupp Heynckes utódjelölt. A Süddeutsche Zeitung”információ szerint a hírt Tuchel múlt pénteken közölte egy telefonkonferencia keretei között a Bayern vezetőségével.
Marc Kosicke Jürgen Kloppról, Julian Nagelsmannról és más német top edzőkről beszélt. A SPORT1 interjújában elmondta, hogy mi a helyzet az ügyfeleivel és a Bayern állítólagos érdeklődésével.
Cserny Szilárd
2018.03.10.
Filozófus, focimegszállott és Bayern rajongó - ráadásul freiburgiként. Wolfram Eilenberger egy beszólogatós interjúban beszélt a szenvedélyéről, a Bayern edzőkereséséről és a klubelnökről alkotott véleményéről. Wolfram Eilenberger egyébkén számos könyvet publikált. A legújabb, a Varázslók ideje, március 10-én jelenik meg. Szenvedélye a filozófiai gondolatok alkalmazása a mai világban - beleértve a sportot is.
Cserny Szilárd
2018.03.09.
Jupp Heynckes nagyinterjúja, beszél a szerződéséről, a lehetséges utódokról, a játékosokról és a szezonban rejlő lehetőségekről.
Fazekas Annamária
2018.03.08.
A BILD magazin információi szerint a Bayern felvette a kapcsolatot a Freiburg jelenlegi edzőjével, mint lehetséges Heynckes utóddal. Streich és a Bayern – működhet? A pozitív értelemben őrült edzővel a világbajnok, Toni Kroos készített interjút a Sport Bild jubileumi kiadásának.
Regős András
2018.03.06.
Számos fiatalabb és tapasztalatlanabb jelölt helyett az 52 éves freiburgi tréner lehet a befutó a Bayern edzői posztjára.
Bogdányi Norbert
2018.03.06.
A Sport Bilddel készített interjújában Louis van Gaal elmagyarázza, hogy miért használja Heynckes még ma is az ő rendszerét, és hogy neki miért nem sikerült a Bayernnel, amit tervezett. No és persze beszél arról is, hogy visszatérne-e Münchenbe...
Ahogy közeledünk a szezon csúcspontjához, egyre tisztább a kép a Bajnokok Ligájával és a Bayern München esélyeivel kapcsolatban is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?