BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Domonkos Altdorfer
2018.11.28.
Niko Kovacot a korai menesztés fenyegeti a Bayernnél – az utód megtalálása nehéznek ígérkezik.
Zidane-tól Heynckes-ig: az AZ című lap a szóba jöhető jelölteket vizsgálja.
Kun Béla
2018.08.17.
Ebben az évben inkább okosan igazolt, minthogy milliókat kiadott volna sztárjátékosokért. Ez azt is jelenti, hogy következő évben jön csak a bombaigazolás.
A német válogatott mítosza összetört. A szövetségi kapitány feltűnően távolságtartó módon vállalja ezért a felelősséget. A játékosoknak egyedül kell viselniük a kudarc terhét.
A Frankfurttól elszenvedett vereség után Höeneß kérdőre vonta a csapatot, és kizártnak tartja a nagy játékos transzfereket.
Kun Béla
2018.04.23.
Alakulunk alakulunk...
Egy újabb Bayern legenda térhet vissza Miroslav Klose után a Bayernbe.
Kun Béla
2018.04.19.
Új feladatok Miroslav Klose számára. Mint, ahogy a Sport Bild beszámolt róla, Klose lesz a nyártól a korosztályos U17-es csapatnak a trénere.
Az edzőváltás után minden jóra fordult, Jupp Heynckes újra bajnokcsapat edzője lett – Olvassák el, hogyan.
Bogdányi Norbert
2018.04.10.
A Bayern bajnok. A lefújás utáni interjúban Rummenigge nem tekint vissza inkább előre.
Török Péter
2018.04.07.
Mivel a Bundesliga szezonja lefutott, ezért mostmár a BL-re kell koncentrálni. Itt van egy gyönyörű „gondolat”, amely a klasszikus kategóriából származik: "Hé, itt van egy ötlet, aminek egyik fél részéről sincs semmi értelme […] de mi van, ha ?!"
Rusz Dániel
2018.04.04.
Az, hogy Thomas Tuchel elutasította az FC Bayern München érdeklődését, újabb kudarcnak minősíthető az elmúlt hónapok amúgy sem túl sikeres edzőkeresési kísérletei után. A klub és annak vezetősége úgy tűnik, tehetetlen, és nem nagyon lát járható kiutat a helyzetből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?