Blogolj!
Török Péter
2018.01.07.
Kisebb sérülések hátráltathatják a Bayern két értékes játékosát a tavaszi szezon kezdetén. Két bajor kulcsjátékos, Mats Hummels és Robert Lewandowski számára rosszul indult az új év, és valószínűleg ki is maradnak az első tétmeccsen – a Leverkusen ellen.
Domonkos Altdorfer
2018.01.03.
Sven Ulreich lehet Joachim Löw meglepetés embere a világbajnoki keretben? Az FC Bayern hálóőre szerényen nyilatkozik, és mások értékeire hívja föl a figyelmet.
Bogdányi Norbert
2017.12.28.
Sven Ulreich az őszi szezonban 12 alkalommal védte a Bayern kapuját, ebből 6 meccset kapott gól nélkül hozott le. A volt U21-es válogatott kapus a Bildtől 2,58-as értékelést kapott. Ulreich a karácsonyt Stuttgartban tölti feleségével és a nemsokára kétéves lányával. A Bild am Sonntagnak adott interjúban beszél a jelenlegi szerepéről, a VB-ről és a következő szerződéséről.
A három játékos az év végére szinte a Bayern három legfontosabb játékosává vált. A cikkben ennek az okait elemezzük.
Pandula László
2017.12.20.
Nagyon érdekes év volt ez a Bayern München számára. A rossz eredmények és a játékosok zavargása ahhoz vezetett, hogy kirúgják Carlo Ancelottit, majd gyorsan Jupp Heynckest ültették a helyére, aki stabilizálta a csapatot, már ehet a jövőbe tekinteni. Ám öt játékos szerződése az idény végén lejár...
Kálovics Tibor
2017.12.19.
Egyértelműen a cserekapusból a csapat egyik legjobbjává előrelépő Sven Ulreich teljesítménye volt az eddigi szezon egyik legnagyobb pozitívuma.
Kun Béla
2017.12.19.
Sven Ulreichból ünnepelt kapus lett Münchenben, egyre jobb formában véd, azonban a szerződése nyáron lejár, a hosszabbítása minden csak nem papírforma.
Domonkos Altdorfer
2017.12.18.
A stuttgarti siker nem jött olyan könnyen a Bayern számára, mint várható volt. Ez leginkább Ulreichre igaz, akinek nem csak sokat kellett tennie a győzelemért, de sok mindent el is kellett viselnie Stuttgartban.
Az utolsó helyen álló 1. FC Kölnt látja vendégül a tabellát nagy fölénnyel vezető FC Bayern München. A mérkőzést fölvezető Säbener Straße-i sajtótájékoztatón nem csak a müncheni játékosokról esett szó, hanem egy hoffenheimiról is.
Sven Ulreich-hel még a Schalke elleni mérkőzés után, a Wolfsburg elleni összecsapás előtt készült ez az interjú. Azóta kicsit mások már sajnos a statisztikai adatok, ráadásul egy óriási hibából gólt is kapott. Ennek ellenére közlésre érdemes az interjú:

Ezeket a cikkeket olvastad már?