Blogolj!
Paál Boglárka
2018.09.09.
Az élet tartalék kapusként sohasem egyszerű, pláne ha az első számú hálóőrt Manuel Neuernek hívják. Sven Ulreich követendő példát mutat a munkához való hozzáállásával.
Rusz Dániel
2018.07.21.
Sven Ulreich a múlt szezon során belopta magát a szurkolók szívébe, amit mi sem mutat jobban, mint hogy az idény végén megkapta az Év Játékosa díjat. Jól megérdemelt nyaralása után a 29 éves hálóőr immár két hete, hogy visszatért a pályára, és jelenleg minden erejével azon dolgozik, hogy megismételhesse a tavalyi remek teljesítményét.
Pandula László
2018.04.03.
Sven Ulreich egy labilis "Manuel Neuer pótlékból" egy félelmetes teljesítményű helyettessé vált. E kiemelkedő teljesítményének elismeréseként ebben a szezonban, az Év emberének lehet tekinteni az FC Bayern csapatában.
Domonkos Altdorfer
2018.03.09.
A volt válogatott hálóőr, Illgner az AZ-nek beszélt a Bayern kapuvédőjéről és a világbajnokságon való részvételének esélyeiről. A szakvezetőt, Jupp Heynckest ismeri a Real Madridnál töltött időkből: mindig is jó kapcsolata volt a játékosokkal - mondta róla llgner, aki a Real Madrid és az 1. FC Köln hálóját is védte. 1990-ben pedig világbajnok lett Németországgal.
Az FC Bayern annyi német játékost küldhet a vb-re, mint még soha, mivel még Ureich kapusnak is megvan erre az esélye. Olaf Thon szerint azonban Németország csak Neuerrel tudja megvédeni a címet...
Bogdányi Norbert
2018.01.31.
Sven Ulreich bizalmat élvez. Az elmúlt hónapokban fontos szerepet játszott a 29 éves játékos a kapu előtt. Ezért a teljesítményért minden oldalról rengeteg dicséretet zsebelhetett be. A Bayern-Magazinnal készült interjúban beszél a csapatnál betöltött szerepéről és a vb terveiről.
Kun Béla
2018.01.19.
Jupp Jupp Jupp! Minden meccsen, minden edzésen, minden idegenbeli meccsre történő elutazásakor hallhatjuk ezt skandálni a szurkolók részéről... De vajon meddig?
Kun Béla
2018.01.12.
Tekintsünk csak vissza, Neuer megsérült, Ulreich beállt. Bizonytalan volt, gólokat kapott, vagyis 1-2 potya jellegű gólt, ahhoz képest meccsről-meccsre javult a teljesítménye.
Ulreich sosem volt ennyire a középpontban a münchenieknél. Hoeneß elnök új szerződésről tárgyalna Neuer helyettesével. A kérdés csak az, hogy a kapus ebben benne lesz-e?
Domonkos Altdorfer
2018.01.10.
A Bayern kapusa, Ulreich az AZ-nak beszélt lejáró szerződéséről, Hoeneß dicséretéről és a tavaszi szezon perspektíváiról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?