Blogolj!
Tóth Renáta
2018.11.15.
Oroszország, Szovjetunió, Független Államok Szövetsége, és ismét Oroszország. A történelmet mindig elmesélik újra és újra - egyszerűen csak azért, mert olyan szép. Négy különböző név, a futball statisztikában mégis egynek számít.
Tóth Renáta
2018.06.26.
Az F csoport utolsó mérkőzései következnek szerdán. Egy időben lép pályára a csoportelső Mexikó Svédország ellen, és a címvédő németek Dél-Korea ellen. A Nationalelf számára cél a továbbjutás - de ugyanezért küzd Svédország is.
Tóth Renáta
2018.06.24.
A svédek elleni győzelemmel még nem lélegezhet fel Németország, de 3 ponttal már közelebb állnak a továbbjutáshoz a csoportkörből.
Tóth Renáta
2018.06.23.
A múlt héten, vasárnap Mexikótól elszenvedett vereség után a Nationalelf számára a ma esti mérkőzésen a lét a tét: csak győzelemmel juthatnak tovább a csoportkörből és törhetik meg a címvédőket sújtó átkot.
Tóth Renáta
2018.06.17.
Vasárnap délután a német válogatott is megkezdi szereplését az oroszországi világbajnokságon, Mexikó ellen. Tények és érdekességek a két csapattal kapcsolatban.
Cserny Szilárd
2018.02.01.
Az eredményjelző Joshua Kimmich nevét mutatta, mint gólszerző, azonban a gyepen Robert Lewandowski ünnepelt a mutatóujjával. Az FC Bayern München top gólvadásza lábfejével beleérve adta meg a labda végső irányát a Kimmich lövésének. Ezért hivatalosan a gólt Lewandowskinak adták, aki ezzel tovább építette elképesztő rekordsorozatát.
Ha Müller betalál, a Bayern nem veszíthet! Lewa megekőzte Robbent! Javi Martinez nem csak százados lett, de győzelmi csúcsot is döntött!
2017.11.18.
Az nem meglepő, hogy a Bundelsiga 1963 óta íródó történelmében az FC Bayern München szerezte eddig a legtöbb pontot, ám a mai győzelmével a csapatunk átlépett egy újabb elképesztő álomhatárt.
Tóth Renáta
2017.06.19.
Ma este 17 órakor a világbajnoki címvédő Németország is megkezdi szereplését a Konföderációs Kupán.
Török Péter
2017.05.30.
Öt Salátsátál zsinórban – egy csapat sem érte el ezt eddig! És az FC Bayern újra rekordokat is fölállított. Az fcbayern.com összegyűjtötte az eddig sehol meg nem említett információkat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?