Blogolj!
2019.03.05.
Hummels a mai edzésen fájdalmasan a bokájához kapott. Biztos hír egyelőre nincs az állapotáról, de egy vészjósló fotót közzétett az insta oldalán:
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Kiss Dorisz
2019.02.24.
Mindössze 9 perc telt el a Hertha elleni mérkőzésből, amikor a szélső sérülést szenvedett, ezért kétséges, hogy bevethető lesz-e a Liverpool ellen.
Domonkos Altdorfer
2018.09.20.
A leverkusenes Karim Bellarabi szabálytalansága a Bayernes Rafinha ellen jelentette a játéknap botrányát. A Bayern előljárója, Höneß „idegbetegnek” nevezte a tettest. Frankfurti kollégája, Bobic védelmébe vette az elkövetőt.
Kiss Dorisz
2018.08.13.
Az osztrák a Frankfurt elleni Szuperkupa mérkőzésen szenvedett sérülést Da Costa becsúszása nyomán. A Bayern München csapatának azonban mégsem kell annyira aggódni a védőért.
Regős András
2018.05.12.
Manuel Neuer még nem tud biztosat mondani arról, teljesen felépül-e a németek első VB meccséig, amit június 17-én játszanak Mexikó ellen.
Regős András
2018.04.21.
Tolisso még biztosan nem lesz bevethető a holnapi mérkőzésen, Alaba játéka pedig még kérdéses a Bayern edzője, Jupp Heynckes szerint. A szombati bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékóztatón Heynckes tisztázta, hogy "azok a játékosok akik kedden játszottak, holnap nem lesznek a kezdőben."
Egy nappal az FC Bayern és a Bayer Leverkusen közötti Német Kupa elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartott Jupp Heynckes. Az FC Bayern nagy léptekkel halad a nagy cél, a triplázás felé. A bajnokságot már megnyerték, a Bajnokok Ligájában az elődöntőben vannak a müncheniek, ahol a Real Madrid lesz az ellenfelük. A Német Kupában is érdekelt még a német rekordbajnok – itt kedden (20:45) játszik elődöntőt a Bayer Leverkusen ellen.
A teljes Manuel Neuer interjú. Neuer beszél a felépüléséről, céljairól, Ulreich-ről, és a válogatottról, és persze a Bayernről és a céljairól.
Jakab Norbert
2018.03.30.
Jerome Boateng nem sérült meg súlyosan, de kérdéses a játéka a Der Klassikeren. A Bayern München középső védője egy erős rúgást kapott a lábára a válogatott mérkőzésen, óvatossságból lecserélték, de lehet, hogy ki kell hagynia a hétvégi fordulót.

Ezeket a cikkeket olvastad már?