BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Domonkos Altdorfer
2018.11.18.
Wagner a Bayernnél uralkodó helyzetről és a Dortmundról beszélt, ezenkívül: arról, hogy egyes játékosok tartózkodnak a nyilvánosságtól.
A keserű 3:2-es dortmundi vereség után Sandro Wagner a szokásos magabiztossággal nyilatkozott a krízisben lévő rekordbajnok Bundesliga-elsőségért folytatott küzdelmét illetően.
Dávid Fanni
2018.09.17.
A Sky Sport szakkommentátora, Erik Meijer az Abendzeitungnak beszélt többek között a Bayern támadójáról, Robert Lewandowskiról, a német csatárproblémáról, a Bayer Leverkusenről és Niko Kovac azon szokásáról, amiért nagyon tisztelték őt egykori csapattársai.
Rusz Dániel
2018.04.25.
Sandro Wagner kitűnő formát mutat mióta visszatért az Allianz Arenába, jelenleg pedig nagyban készül a madridi szupersztár elleni párharcra.
Kun Béla
2018.04.16.
Duplázás Bayern mezben. Már többször is sikerült neki. Legutóbb a 6:0-ás győzelem alkalmával a Stuttgarter Kickers ellen. 2006 májusában a junior Bundesligban. Napra pontosan 11 évvel és 11 hónappal később a profi csapatban is elérte a duplát a Gladbach ellen.
2018.03.28.
Sandro Wagner januári átigazolása a Hoffenheimből az FC Bayernbe lezárt egy közel 3 éves időszakot, amikor a Rekordmeisternek csak egy igazi csatára volt a keretben. A mai írásban végigvesszük FC Bayern középcsatárainak történetét.
Tóth Renáta
2018.03.21.
A mai nappal megkezdte a német válogatott a felkészülést a nyári világbajnokságra.
Sandro Wagnernak van egy nagy álma: a 2018-as vb. A középcsatár semmi esetre sem halk és csendes ebben az ügyben. Köztudott, hogy a vetélytársak sem alszanak.
Wagnertől Friedl-ig. Elemzés: a Bayern München aggályok nélkül érkezett az átigazolási időszakhoz, amit számos okos üzleti lépéssel zárt.
Az FC Bayern annyi német játékost küldhet a vb-re, mint még soha, mivel még Ureich kapusnak is megvan erre az esélye. Olaf Thon szerint azonban Németország csak Neuerrel tudja megvédeni a címet...
Sukupčák Marián
2018.02.02.
Sandro Wagner az FC Bayern mezében az első Bundesliga gólját pont a korábbi klubja, a Hoffenheim ellen szerezte...

Ezeket a cikkeket olvastad már?