Blogolj!
2017.10.17.
Először kilőtte Lengyelországot a világbajnokságra. Majd lediplomázott. Ezután egy utcát is elneveztek róla egy dél-lengyelországi faluban, Kuznia Raciborskában. A Freiburg ellen batlált és a jó sorozatát a Celtic elleni is folytatni akarja!
Regős András
2017.10.15.
Lewa őszintén beszél a Realról, a Bajnokok Ligájáról, az Aranylabda bohózatról és természetesen a Bayernről!
Míg a PSG 400 millió eurót költött a Neymar-Mbappe párosra, amely aztán könyörtelenül átgázolt Ancelotti passzív taktikáján, addig a Bayern érkezőiről – például Sebastian Rudyról, Niklas Süléről, vagy Corentint Tolissoról – a legtöbben nem gondolják, hogy képesek lennének hozni ugyan azt a top szintet.
Kálovics Tibor
2017.09.22.
Hiába vezetett 2-0-ra is a rekordbajnok, a Wolfsburgnak a hajrában sikerült egyenlítenie a Bundesliga hatodik fordulójának nyitómeccsén.
Bogdányi Norbert
2017.09.22.
2015. szeptember 22. kedd. Kellemes 20 fok a müncheni belvárosban, az októberfeszti sörkertek már délben tele vannak. Nem ritka az olyan látogató, sem aki a bőrnadrág mellett egy Bayern mezt visel, ugyanis este a Vfl Wolfsburg vendégeskedik a 6. forduló alkalmával az eddig veretlen rekordbajnoknál.
A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.
Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Kun Béla
2017.09.19.
A Bayern-legenda nagy Thomas Müller rajongónak mondja magát és bírálja Robert Lewandowskit interjújáért, amelyben a rekordbajnok átigazolási politikája miatt panaszkodott. Interjú Klaus Augenthalerrel:
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Bogdányi Norbert
2017.09.13.
Kedden játszotta első csoportmérkőzését a Bayern München az Anderlecht ellen. De az előző napokban alig esett szó sportról. A müncheni vezetőség reagált Robert Lewandowski kijelentéseire, és nem hagyták szó nélkül a csapat szezonkezdéséről szóló vitákat sem.

Ezeket a cikkeket olvastad már?