Blogolj!
Kun Béla
2017.11.30.
A megerőltető angol hét után, szinte példátlanul sok a sérült a bajoroknál. Ennek oka lehet akár Jupp Heynckes kemény és megerőltető edzései, de a valóságban az igazi ok még Ancelottihoz vezethető vissza. Robert Lewandowski is inkább a múltbeli eseményekről beszél, kritizálva Carlo Ancelottit.
Gulyás Gábor Sr.
2017.11.28.
Az utóbbi hetekben egyre másra lehetett hallani a spekulációkat Robert Lewandowski távozásáról. A sztárcsatár kifejezte elégedetlenséget a klub igazolási politikájával kapcsolatban és drágább új igazolásokat javasolt, igazi világsztárokat. A felesége viszont arról beszélt, hogy hova vágynak közösen...
Regős András
2017.11.25.
Manuel Neuer, Robert Lewandowski és Joshua Kimmich képviseli a Bayern Münchent a 2017-es UEFA Év Csapatába jelölt játékosok között.
Tóth Renáta
2017.11.04.
Pénteken Jupp Heynckes válaszolt a sajtó kérdéseire. A szombati, Dortmund elleni rangadó mellett megkérdezték véleményét a videóbíróról is.
Tóth Renáta
2017.11.04.
A Bayern Münchennek ez a hét utazással telt; egyedül a csütörtöki nap volt az, amit itthon tölthettek, és ezen a napon jó hírt kaphattak csapattársuk állapotáról is.
Tóth Renáta
2017.11.02.
A Bayern München csatárt szeretne igazolni a télen, a német klubot pedig hírbe is hozták az AS Roma csatárával, Edin Dzekoval. Vajon ő lehet Lewandowski helyettese?
Tóth Renáta
2017.10.31.
Az akadály, amire a bajorok nem számítottak, Glasgowban vár rájuk: Mr. Pótolhatatlan, Robert Lewandowski sérülés miatt nem léphet pályára, és csatár nélkül kell kiharcolniuk a nyolcaddöntőbe jutást is.
Kingsley Coman ott volt a repülőn, amivel a csapat Glasgowba utazott a Bajnokok ligája 4. meccsnapjára, ellentétben Lewandowskival, aki biztosan ki fogja hagyni az skótok elleni mérkőzést. Comannak az RB Leipzig elleni mérkőzést kellett kihagynia egy térdsérülés miatt, azonban könnyen lehet, hogy a Celtic ellen már pályára fog lépni.
Bogdányi Norbert
2017.10.30.
Thomas Müller még sérült, és Wriedt sem jöhet számításba. Robert Lewandowski fájdalmas tekintete miatt megállt a szívverés a Bayern kispadján. Érthetően – hiszen ha a gólfelelős is kiesik, igencsak soványnak tűnhet majd a Bayern támadójátéka.
A félidő előtt nem sokkal lecserélték Lewandowskit könnyű izomsérülés miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?