Blogolj!
Regős András
2018.03.18.
2010-ben érkezett a Borussia Dortmundhoz, és azóta rendre lenyűgözi a német futball szurkolóit. De mi mindent tudunk a Bayern München elsőszámú góllövőjéről, a lenyűgöző Robert Lewandowskiról?
Sokasodnak a jelek, hogy Robert Lewandowski a nyáron el szeretné hagyni az FC Bayernt. A mögöttes problémának több gyökere van, nem csak anyagi természetűek. A klubnak ez nehézséget okoz.
Johanna Lukács
2018.02.27.
A Bayern lengyel csatára, Robert Lewandowski mindenképp meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. A Kickernek beszél többi között az esélyekről, a riválisokról, az önzőségről és a tizenegyesekről.
Kun Béla
2018.02.25.
Nagy meglepetésre azonnali hatállyal menedzsert váltott Robert Lewandowski. Az eddigi tanácsadói 10 éven át segítették a lengyelt a pályafutásában! A lengyel játékos akkor került föl a transfermarktra, amikor Cezary Kucharskinak és Maik Barthelnek köszönhetően a Bundesligába tudott igazolni.
Kiss Dorisz
2018.02.21.
A helyzet rózsásnak tűnik a csapat házatáján, de rengeteg dolgot kell megvitatni, ahogy közeledik a szezon vége. Íme, a főbb szempontok:
Levente Molnár
2018.02.14.
Lewandowski lett - ismét - az év lengyel focistája. Ebből az alkalomból adott interjút, amiben leszögezte: miért is érezném magam? Milyen okból? Csak mert egy lengyel srác vagyok aki számos falat ledöntött már az életében és soha nem hunyászkodott meg?
Levente Molnár
2018.02.11.
Robert Lewandowskit már sokadjára boronálják össze a Real Madriddal, de most a lengyel végleg pontot tett a pletykák végére.
Kun Béla
2018.02.10.
A Bayern sajtótájékoztatóján Robert Lewandowski volt az egyik résztvevő. A lengyel világklasszis beszélt a jelenlegi céljairól, a Bundesligáról és a Real Madriddal kapcsolatos pletykákról.
Cserny Szilárd
2018.02.01.
Az eredményjelző Joshua Kimmich nevét mutatta, mint gólszerző, azonban a gyepen Robert Lewandowski ünnepelt a mutatóujjával. Az FC Bayern München top gólvadásza lábfejével beleérve adta meg a labda végső irányát a Kimmich lövésének. Ezért hivatalosan a gólt Lewandowskinak adták, aki ezzel tovább építette elképesztő rekordsorozatát.
Ha Müller betalál, a Bayern nem veszíthet! Lewa megekőzte Robbent! Javi Martinez nem csak százados lett, de győzelmi csúcsot is döntött!

Ezeket a cikkeket olvastad már?