BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Fazekas Annamária
2019.02.06.
Az UEFA.com – nak adott interjúban Robert Lewandowski a nyolcaddöntőbeli ellenfélről, a Liverpool-ról beszél, valamint elárulja azt is az olvasóknak, hogy mennyire játszott döntő szerepet Jürgen Klopp az ő karrierjében.
Török Péter
2018.12.29.
A Bayern München csillagának nem kell külföldre mennie, hogy megkapja, amit akar. Akár a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Manchester United vagy a Juventus - a látszólag véget nem érő lista tagjai – érdeklődtek, úgy tűnt, nagyon valószínű, hogy Lewandowski hamarosan távozik Bajorországból. Ez a média-figyelem és a jövőbeli bizonytalanság természetesen a sztár viselkedését is befolyásolta.
Armin V Fabian
2018.12.26.
A bajorok izgatottan néznek a megérdemelt karácsonyi ünnepek elé a szezon első felének kemény megpróbáltatásai után. Robert Lewandowski családjával tölti az időt Lengyelországban. A csatár elárulta, hogyan is telik az ünnep otthon, milyen volt a karácsony gyerekként, illetve mi változott amióta apa lett.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Tóth Renáta
2018.09.20.
A Bayern München szerda este 2:0-ra győzött a Benfica otthonában, Robert Lewandowski és Renato Sanches góljaival.
Dávid Fanni
2018.09.17.
A Sky Sport szakkommentátora, Erik Meijer az Abendzeitungnak beszélt többek között a Bayern támadójáról, Robert Lewandowskiról, a német csatárproblémáról, a Bayer Leverkusenről és Niko Kovac azon szokásáról, amiért nagyon tisztelték őt egykori csapattársai.
Kun Béla
2018.08.23.
Kemény szavak, pozitív lezárással. Hónapok óta, nem adott interjút Németországban Robert Lewandowski. Most megszólalt, s elmondta, hogy miért akarta elhagyni nyáron a Bayernt.
Tóth Renáta
2018.08.19.
Az FC Bayern Uli Hoeneß nélkül? A legtöbb szurkoló számára ez elképzelhetetlen, de a 66 éves elnök lassan elgondolkodik a visszavonuláson.
Tóth Renáta
2018.08.05.
Pénz vagy minőség? Karl-Heinz Rummenigge az utóbbit választja. Miért nem adják el Robert Lewandowskit akár 150 millió Euróért sem, mi a véleménye Ronaldo átigazolásáról, valamint Özil és a DFB konfliktusáról - többek között ezekről beszélt az elnök a tz-nek adott interjúban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?