Blogolj!
Tóth Renáta
2018.09.20.
A Bayern München szerda este 2:0-ra győzött a Benfica otthonában, Robert Lewandowski és Renato Sanches góljaival.
Tóth Renáta
2018.09.18.
A szerdai, Benfica elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Niko Kovac és Manuel Neuer válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Regős András
2018.07.05.
A szurkolók figyelmét mostanában szinte teljesen leköti a Világbajnokság, így a hír, hogy Renato Sanches az egyéves kölcsönszerződése lejártával visszatér Münchenbe, könnyen feledésbe merülhet. De ha minden a tervek szerint alakul az Allianz Arenában, akár még jól is elsülhet ez a lépés.
Kiss Dorisz
2018.02.07.
A Swansea egykori menedzsere Renato Sanchesről beszélt, aki ebben a szezonban kölcsönben szerepel a walesi csapatnál.
Pandula László
2018.01.15.
Renato Sanches az egyik legnagyobb európai tehetségként érkezett a Bayern Münchenhez. De az ifjúcsillag mikor a bajorokhoz került, elég rossz formát mutatott. Mi a helyzet vele most Wales-ben, ahol kölcsönben játszik?
Kun Béla
2017.12.17.
Ahogy a minapi cikkünkben megemlítettük, Sanchez körül forr a levegő! Vajon visszatér már télen? Az ügyben megszólalt Jupp Heynckes is. Alighanem az ő szava lesz a döntő.
Kun Béla
2017.12.15.
A swansea-i csalódás után Renato Sanches szinte biztos, hogy idő előtt vissza fog térni Münchenbe.
Kálovics Tibor
2017.08.31.
Ahogyan arra számítani lehetett, csapatunk kölcsönadta a mellőzött középpályást a Premier League-ben szereplő walesi csapathoz.
A Liverpool szeretné leigazolni Renato Sanchest, aki nem fog ellenállásba ütközni Carlo Ancelotti részéről, ha távozni szeretne a Bayernből.
A Renato Sanches-ért folyó versenyben az eddigi legnagyobb érdeklődő, az AC Milan nyilvánvaló konkurenciát kap a saját bajnokságából. Az FC Bayern-nek továbbra is egy feltétele van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?