3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!
Bogdányi Norbert
2017.12.10.
A világbajnok Philipp Lahmot a rendkívüli DFB ülésen megválasztották a válogatott hatodik tiszteletbeli csapatkapitányának, és egyúttal a 2024-es Európa Bajnokság pályázatának nagykövetének. A DFB.de interjút készített a válogatott volt kapitányával.
Kun Béla
2017.08.24.
Hónapokig kellett találgatni, hogy vajon ki lesz az új sportigazgató. Számos név került a köztudatba, köztük Philipp Lahm is. Aki utólag elmondta, hogy szívesen ült volna a Bayern sportigazgatói székében.
Török Péter
2017.07.23.
Philipp Lahm játékoskarrierje végeztével is átvehet még újabb díjakat. Szombat este, hosszú idő után az FC Bayern-kapitány megkapta a Bavarian Sport Award-ot (bajor sport-díj) Münchenben, és most itt egy újabb elismerés a 33 éves hátvéd számára. 2 hónappal a visszavonulása után Lahmot nevezték az Év Német Focistája-díjra 2017-ben.
A volt csapatkapitány a bajor miniszterelnök személyes kitüntetését fogja megkapni, mégpedig a Bajor Sportdíj 2017-es átadásának keretei között, július 22-én. Lahm, aki az előző szezonban fejezte be labdarúgó-pályafutását, profi karrierje során elért kimagasló teljesítményéért kapja majd a díjat.
Philipp Lahm a Freiburg ellen lépett utoljára profiként a pályára. A Stern-nek nemrég adott interjújában beszélt nagyszerű karrierje korai végének okairól, a terveiről és a családjáról. És elárulta, miért nem lett a klubja sportigazgatója.
Kun Béla
2017.06.15.
A Bayern ifjú tehetsége egyeztetett Ancelottival, majd elmondta, hogyan tervezi a következő idényét
Kun Béla
2017.06.08.
Sokakban motoszkál a kérdés: mit fog csinálni a karrierje után Philipp? Giovane Elber nem gondolkodott, hanem egy igazán egy ütős brazil ajánlattal lepte meg a volt kapitányt.
Bodonyi Zsófia
2017.05.30.
A Bayern kapitánya a szezon befejeztével szögre akasztotta futballcipőjét. Elsőszámú utódjaként Joshua Kimmich jön szóba a jobb oldali védő poszton, ám az utóbbi hetekben megjelentek a pletykák új, potenciális utódjelöltekről. A következő öt játékost hozták szóba a Bayern Münchennel:
Kálovics Tibor
2017.05.29.
Immáron több. mint egy hete, hogy visszavonult minden idők egyik legnagyobb Bayern München játékosa, mégis nehéz felfogni mindezt.
A csapattársaktól az ellenfeleken át a színészig és a miniszterelnökig mindenki dicshimnuszt zeng Philipp Lahm-ról. Érdemes elolvasni:

Ezeket a cikkeket olvastad már?