Blogolj!
Rusz Dániel
2018.04.04.
Az, hogy Thomas Tuchel elutasította az FC Bayern München érdeklődését, újabb kudarcnak minősíthető az elmúlt hónapok amúgy sem túl sikeres edzőkeresési kísérletei után. A klub és annak vezetősége úgy tűnik, tehetetlen, és nem nagyon lát járható kiutat a helyzetből.
Sukupčák Marián
2018.04.04.
A vita a Bayern München csapatorvosa és egykori edzője, Pep Guardiola között az egyik legdicstelenebb fejezete volt a klubnak. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt sokáig hallgatott. Most elmondja a részleteket.
Ikonikus képsorok: Ribéryt lecseréli Ancelotti. A franciát elönti a méreg, dühösen odaszól Carlónak, a Bayern mezét pedig a padra vágja… Néhány hónappal később: Ribéryt lecseréli Heynckes. A francia összeölelkezik a pályán Robbennel, megöleli a helyére beálló Comant és széles mosollyal az arcán pacsizik Juppal… Jobban nem is lehetne kifejezni, hogy a Bayern ikonjai milyen elképesztően tisztelik Jupp Heynckest. És mennyire nem fogadnak el szinte senki mást!
Kun Béla
2018.01.11.
2016 nyarán került 50 millió Euróért a Manchester City csapatába. A 21 éves játékosnak azóta továbbra is felfelé ível a karrierje. Guardiola kedvence elmondta, hogy miért nem a Bayern Münchent választotta.
Az FC Bayernnél Michael Reschke néhány csúcsigazolásért volt felelős, Stuttgartban sportért felelős elnökségi tag. Az Abendzeitunggal beszélt többi közt búcsújáról, Kimmich-ről és a Bayern triplázási álmairól.
Regős András
2017.12.16.
Pep Guardiola a győzelmi sorozatával megdöntötte a bajnokság rekordját a Manchester Cityvel, ahogy tette ezt a Barcelonával és a Bayern Münchennel is.
Regős András
2017.12.07.
Kevés játékoskarrier ível olyan meredeken felfelé, mint amit Joshua Kimmich esetében tapasztalhattunk az elmúlt négy év során. A 22 éves tehetséggel immár a klubban és a válogatottban is alapemberként számolnak a jobbhátvéd poszton, aki az Allianz Arénában ráadásul a csapatkapitányi karszalag örököse is lehet a volt kapitány, Philipp Lahm után.
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Jakab Norbert
2017.05.20.
„Az egyik legjobb védekező középpályás, a világ egyik legjobb balhátvédje, a világ egyik legjobb jobbhátvédje, és a pályán az edző jobb keze. Ezt a négy kulcsfigurát, így együtt, Philipp Lahmnak hívják”
2017.05.09.
Az egykori Bayern sztár szerint nagy probléma van a Bayernnél, ami Ancelotti számlájára írható, és ezen úszott el a két kupasorozat. Ha nem lesz változás, szerinte továbbra sem tudunk BL-t nyerni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?