BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
A Bayern-legenda örül a liverpooliak elleni párharcnak, de 2 másik csapatot tart nagy esélyesnek.
Cserny Szilárd
2018.11.13.
Az izgalmas Borussia Dortmund és Fc Bayern közötti összecsapás Oliver Khannak is tetszett. A háromszor is a világ legjobb kapusának választott Kahn a Zdf sport stúdiójában elemezte a korábbi klubjának a helyzetét. A 49 éves Oliver Kahn világosan fogalmazott…
Tóth Renáta
2018.08.29.
A 49 éves, tiszteletbeli kapus 1994-2008 között játszott az FC Bayern csapatánál, 2002 óta pedig Bastian Schweinsteigerrel csapattársak is voltak - együtt 4 alkalommal nyerték meg a bajnokságot.
Az AZ-nek adott interjúban a kapusikon Oliver Kahn felidézi emlékeit a fiatal Bastian Schweinsteigerről.
Kun Béla
2018.03.24.
Oliver Kahn, a Bayern legendája, a SPORT1-nek adott interjúban beszél Neuerről, ter Stegenről, illetve a hiányzó kapustehetségekről. Neuer már több mint fél éve kiesett. A Bayern-kapitány tervezett januári visszatérése elhúzódik. Legutóbb Jupp Heynckes azt nyilatkozta, áprilistól már számol vele. De hogy valójában mikor játszik újra tétmérkőzést, az nyitott kérdés. A szakértők már az oroszországi világbajnoki szereplését is kérdésesnek tartják.
Kálovics Tibor
2017.09.07.
Új cikksorozatunkban felidézzük, hogy mi lett a klubtörténelem legnagyobb sikereit elérő játékosaival. Először az 1995/96-os csapat tagjai vesszük szemügyre.
Domonkos Altdorfer
2017.06.30.
A Bayern korábbi kapusa nem hisz benne, hogy a német rekordbajnoknak esélye lenne olyan bombaigazolásokra, mint Sanchez vagy Verratti.
Kun Béla
2017.06.28.
A Bayern München örök ikonja, a válogatott egykori elsőszámú kapusa, Oliver Kahn, mindig a harcosságáról és a keménységéről volt híres, nem véletlenül volt a "Titán" a beceneve. Most elárulta, volt időszak, amikor közel volt a vég...
Kálovics Tibor
2017.03.31.
A jelenlegi állapot szerint Manuel Neuer védhet majd a Real Madrid elleni sorsdöntő BL mérkőzésen, tehát egyenlőre nem kell komolyan aggódnunk a világ legjobbja miatt. A Bayern München történetében azonban többször is előfordult már, hogy a BL-ben pótolni kellett az első számú kapust. Ezeket az eseteket idézzük most fel.
Kun Béla
2017.02.17.
A Titán és Rummenigge is őszintén beszélt erről az ügyről és lehetőségről az Arsenal elleni győztes mérkőzés után. Egy biztos: döntés még nincs.
Kun Béla
2017.02.16.
Philipp Lahm az Arsenal elleni 5-1-re megnyert meccsen 103-ik alkalommal húzta magára a Bayern mezét a Bajnokok Ligájában. Így már Oliver Kahnnal együtt tartják a rekordot ebben a versenyszériában.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?