Blogolj!
Cserny Szilárd
2019.01.25.
A Bayern vezetőedzője a vasárnapi Stuttgart elleni hazai meccs előtt adott sajtótájékoztatót.
Egy meleg égövi téli edzőtábor előnyei kézenfekvőek. „Sokak előtt ott vannak a németországi képek, ott most éppen elég nehéz focizni”, - mondta nevetve Niko Kovac az újságíróknak Doha-ban. Miközben Münchenben, messze a rekordbajnok edzőtáborától, káoszt okoz a havazás, a csapata számára „fantasztikusak a körülmények” a sivatagi emirátusban, hogy megalapozzák a sikeres tavaszi szezont. „Mindenünk megvan, amire szükségünk van”, - folytatta Kovac.
Niko Kovac nyár óta a Bayern München edzője. Ezalatt a hat hónap alatt valószínűleg minden oldalát megtapasztalhatta annak, hogy milyen egy edző élete a Säbener Strassen. A Bayern az első hét meccsét kivétel nélkül megnyerte. A 47 éves szakember és csapata ezután került egy nehezebb periódusba, de végül sikerült az őszi szezont nyolc veretlen tétmeccsel befejezni.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.12.02.
A Bayern München elnöke egy tegernsee-i rendezvényen védelmébe vette a vezetőedző Kovacot, beszélt a Bayern transzferpolitikájáról, valamint a játékosokról is.
Domonkos Altdorfer
2018.11.28.
Niko Kovacot a korai menesztés fenyegeti a Bayernnél – az utód megtalálása nehéznek ígérkezik.
Zidane-tól Heynckes-ig: az AZ című lap a szóba jöhető jelölteket vizsgálja.
Kun Béla
2018.11.28.
Végre egy olyan meccs, ahol csak pár percig kellett izgulni! A Bayern, a hétvégi „majdnem zakóra” jól reagált: a Bajnokok Ligájában legyőzte a portugál bajnokot 5:1-re. Ezzel már az is biztossá vált, hogy sorozatban immár tizenegyedik alkalommal elérte a nyolcaddöntőt a gárda.
A Düsseldorf elleni 3:3 után felvetődik a kérdés, hogy az FC Bayern játékosai bíznak-e még edzőjük elképzeléseiben.
Niko Kovac a Bajnokok ligájában még biztosan a kispadon fog ülni, de hogy utána mi lesz, az kérdéses.
Tóth Renáta
2018.11.24.
A hazai pályán elért mai döntetlen a Düsseldorf ellen természetesen csalódottságot váltott ki a játékosokból is. Mérkőzés utáni nyilatkozatok az este főszereplőitől.
Tóth Renáta
2018.11.24.
Sokáig úgy tűnt, végre összejön a régóta várt győzelem, de végül nagyon fontos pontokat veszített el a Bayern a mai mérkőzésen.

Ezeket a cikkeket olvastad már?