BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Több mint egy évtizeddel az edzői korszaka után Matthias Sammer kész a visszatérésre a Borussiához, igaz csak tanácsadói szerepkörben. Az egykori német válogatott játékos utolsó, klubszinten végzett munkája a Bayern Münchennél volt.
Domonkos Altdorfer
2018.02.27.
Ismerem Toni Kroost, mióta először labdába ért a Bayern felnőtt csapatában 11 évvel ezelőtt. Rengeteg interjún és látványos fotózáson vagyunk túl. A 2010-es Dél-afrikai világbajnokság előtt, amikor a Leverkusen futballistája volt, a BayArénában élő, sárga pitonnal a nyaka körül készült a vb-szériára.
Török Péter
2018.02.26.
A klub volt sportigazgatója, Matthias Sammer szerint a Bayern nagyot hibázott, amikor elengedte Toni Kroost a Real Madridba. A 2014-es vb után a klub eladta Kroost a Realnak, elég csekélynek mondható 30 millió € összegért.
Domonkos Altdorfer
2018.01.11.
Matthias Sammer, a klub korábbi sportigazgatója, nem csak a pénteki ellenfélről, a Leverkusenről beszélt, hanem elmondta azokat az okokat, amely miatt szerinte Jupp Heynckes mégis maradhatna a Bayern edzője a következő szezonra is
Sokkal fontosabb Thomas Müller a Bayern számára, mint a struktúrákhoz való ragaszkodás. Kimmichhel kapcsolatban pedig rámutatott: a Konföderációs Kupán mindenki láthatta, mire képesek a fiatalok
Az expsortigazgató keményen beszólt Honessnek és Rummeniggének. Szerinte káros dolog, hogy össze-vissza beszéltek.
Fazekas Annamária
2016.11.18.
Legyen inkább gyorsan Sammer utódja, ajánlja Lothar a Bayern csapatkapitányának
2016.10.26.
Az Augsburg elleni kettős csatának külön pikantériát ad, hogy az ellenfél menedzsere, Stefan Rueter, nem csak a Bayern egykori világbajnok játékosa, hanem a közelmúltban szóba került, mint Sammer lehetséges utódja…
2016.07.17.
Eberl és Reuter kívánságlistán, de az is lehet, hogy Lahm-ra vár a feladat
Kálovics Tibor
2016.07.10.
A korábbi Aranylabdás és a Bayern München útjai különválnak, miután több sajtóforrás szerint is, a sportigazgató személyesen kérte szerződése felbontását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?