25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!
2019.03.06.
Kedden robbant a hírbomba, miszerint Löw elköszönt a Nationalelf három ikonjától. Három Bayern játékos számára ezzel véget ért a válogatott karrier. Szerinted jól tett Löw, hogy kirakta a válogatottból őket?
2019.03.05.
Hummels a mai edzésen fájdalmasan a bokájához kapott. Biztos hír egyelőre nincs az állapotáról, de egy vészjósló fotót közzétett az insta oldalán:
2019.03.05.
Löw csúfosan megbukott 2018-ban. Nem a Nationalelf, hanem Löw. Ráadásul kétszer is. Azok a játékosok, akik 2014-ben diadalra vitték a válogatottat, semmivel sem lettek rosszabb focisták. Löw volt képtelen újítani. Újítani, taktikában, hadrendben, és megfelelően felfrissíteni a csapatot. Ennek ellenére Löw maradhatott mindkét bukás után. És most nekiáll tisztogatni és bűnbakot gyártani. A Bayern sztárjaira hárítja a bukást.
2019.03.05.
Löw kikukázta a világbajnok német csapat müncheni sztárjait - adta hírül a sportfaktor.
Tóth Renáta
2018.12.10.
A német szövetségi kapitány gyorsan elfelejtené a katasztrofális 2018-as évet, és már előre tekint. Sok új játékos kaphat lehetőséget a jövőben - mely a régiek mellőzését jelenti.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Mats Hummels a Bayern Münchennek a Borussia Dortmund otthonában elszenvedett 2:3-as veresége után nyilatkozott lecseréléséről, a dortmundiak hét pontos előnyéről a tabellán. Határozott véleménye van a bíróról és a második félidei visszaesésről.
Regős András
2018.10.15.
A legutóbbi fordulóban a Bayern 15 perc alatt két gólos hátrányba került az Allianz Arenában, végül 3-0-ás vereséget szenvedtek. A címvédő így már négy meccs óta nyeretlen – kikaptak a Hertha Berlintől, döntetlent játszottak az Augsburggal és a BL-ben az Ajax-al is – a bajnokságban pedig négy ponttal állnak a Borussia Dortmund mögött az októberi válogatott szünetet megelőzően.
Tóth Renáta
2018.10.14.
Németország csúfos vereséget szenvedett szombat este a holland válogatottól - az Oranjék 3 gólt lőttek a Nationalelfnek. A németek jelenleg csoportjuk utolsó helyéről várják a keddi folytatást, Franciaország ellen.
Tóth Renáta
2018.09.05.
A dfb.de oldal összegyűjtött néhány tényt és érdekességet a két csapatról, és előző egymás elleni mérkőzéseikről.

Ezeket a cikkeket olvastad már?