Blogolj!
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Kun Béla
2019.01.21.
A szezon második felének első meccsén, a Hoffenheim elleni meccsen Kovac újított kicsit a csapat összeállításán. Nem Müller, Thiago, James, hanem Goretzka kezdett a csapatban, mint támadó középpályás, avagy irányító.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.11.18.
Ez a célja a DFB-nek. A péntek esti holland győzelemmel eldőlt, Németország biztos kiesője a Nemzetek Ligája A csoportjának, az új cél pedig egy erős csapat felépítése a következő tornára.
Regős András
2018.11.07.
A Bayern München edzését megtekintve is jól látszik, Leon Goretzka remekül beilleszkedett Münchenben a Säbener Straßén. A bochumi születésű fiatalember az fcbayern.com-nak adott interjújában beszél arról, hogy miért döntött a Bayern mellett, milyenek voltak az első benyomásai a bajor fővárosban, a jelenlegi helyzetről és az előttük álló két mérkőzésről az AEK és a Dortmund ellen.
Tóth Renáta
2018.09.05.
A dfb.de oldal összegyűjtött néhány tényt és érdekességet a két csapatról, és előző egymás elleni mérkőzéseikről.
Tóth Renáta
2018.09.02.
Leon Goretzkának tökéletesen sikerült bemutatkozása a kezdőcsapatban: nemcsak a Stuttgart ellen elért győzelem miatt is, hanem mert sikerült gólt is szereznie, továbbá gólpasszt is adnia. A teljesítményét a kicker.de oldalnak adott interjúban értékelte.
Tóth Renáta
2018.08.29.
A csalódást keltő VB-szereplést követően Joachim Löw szövetségi
kapitány új arculatot ad a német válogatottnak. A Franciaország elleni
Nemzetek Ligája, valamint a Peru elleni barátságos mérkőzésre kijelölte 23
fős keretét.
A Bayern friss igazolása az Abendzeitungnak adott interjújában beszél a ’95-ös korosztályról – Kimmich, Süle, Gnabry – akikkel sok mindent átélt, példaképéről Kroosról és a célokról: „Három trófeát nyerhetünk!”
A Bayern újonnan érkező játékosa várja a szezon kezdést, már részt is vett az első edzéseken a teljes csapattal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?