3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!
Kiss Dorisz
2018.03.01.
A Bayern 23 éves klasszis jobbhátvédje elárulta, hogy számára ki volt a legnehezebb ellenfél, illetve, hogy kit tart a generációja legnagyobb játékosának.
Kun Béla
2018.02.28.
Bokaszalag-szakadás! Mikor a Hertha ellen pályára lépett a 68. percben, még minden rendben volt. Majd történt egy szerencsétlen mozdulat futás közben, amikor az ellenféltől akart volna labdát szerezni, s kiment a bokája... Nem tűnt súlyosnak. Pedig nagy csapás a triplázásról álmodó bajorok számára!
Pandula László
2018.02.25.
Amikor a fiatal francia három évvel ezelőtt kölcsönbe érkezett a Juventus-tól, senki sem látta előre, hogy sztárrá válik. Kingsley Coman, aki akkoriban ismeretlen volt, nagy lépést tett előre. A PSG és a Juventus számára nem volt megfelelő, így Münchenbe ment, ahol Pep Guardiola alatt játszhatott. Lehet, hogy ez volt karrierje legjobb döntése.
Levente Molnár
2018.02.05.
Egy éve arról lehetett hallani hogy a következő szezon jelentősen meghatározhatja Kingsley Coman jövőjét.
Coman 2013-ban debütált profiként, azóta minden évben bajnok lett aktuális csapatával: kétszer a PSG-vel, egyszer a Juventussal ünnepelhetett, a Bayernnél pedig a sorozatbeli harmadik Salátástáljára készülhet. A Bild készített vele interjút!
Habo Peter
2018.01.22.
Ezúttal a világbajnok Jürgen Kohler beszélgetett az AZ magazin munkatársával, melyben szó esik a Bayern új csillagáról, Ribery és Robben jövőjéről, Süle lehetőségeiről és a régi-új edzőről.
Kingsley Coman beszélt arról, hogy miért akart elmenni Münchenből és mi változott annyira, hogy távozás helyett a szerződéshosszabbítás mellett döntött. Ribéryvel való kapcsoltának titkaiba is beavat: nem hogy rivalizálás nincs köztük, de egyenes úgy érzi, Franck olyan, mintha a bátyja lenne.
Kun Béla
2018.01.08.
A dohai táborban az ifjú francia ismét bizonyított, megbízhatóan és gyorsan cikázott a pályán, nagyon gyors sprinteket futott le.
Bogdányi Norbert
2018.01.02.
A Bild.de-nél a szurkolók szavazhattak hogy ki volt az év játékosa, ki a legjobb újonc – és kinek van a legjobb stílusa.
Bogdányi Norbert
2017.12.21.
A Bayern idő előtt meghosszabbította Kingsley Coman szerződését. Az FCB ezzel hosszú időre a csapathoz kötötte az utóbbi időkben klasszisteljesítményt nyújtó fiatal francia csillagot. King 2023. június 30-áig írt alá a német rekordbajnoknál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?