BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
2019.03.11.
Sajnos ezzel az illúzióval le kell számolnunk. Coman soha nem lesz olyan szintű játékos, mint Ribéry. Sőt, hamarosan nem is lesz Bayern játékos. Egy nagyon fontos tulajdonság ugyanis hiányzik belőle ahhoz, hogy igazán nagy játékos legyen....
2019.03.05.
Goretzka, Ribéry és Robben is részt vett a mai csapatedzésen!
Kiss Dorisz
2019.02.24.
Mindössze 9 perc telt el a Hertha elleni mérkőzésből, amikor a szélső sérülést szenvedett, ezért kétséges, hogy bevethető lesz-e a Liverpool ellen.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.12.10.
A 22 éves játékos az AZ-nek adott exkluzív interjúban beszél Ribéry és Robben búcsújáról, a jövőjéről a csapatnál, valamint szóba került a nyári világbajnokság is.
Kun Béla
2018.08.26.
A Bayern franciája elárulja, mit becsül a legjobban Franciaországban.
Kun Béla
2018.07.06.
A francia játékos visszatérésére már nem sokat kell várnunk.
Regős András
2018.06.13.
A sebes szélső a korábbi különböző frizuráiról, és a David Alabával való összjátékról beszélt a Bildnek adott interjújában.
Pandula László
2018.03.20.
A Bayern Hertha ütközet hajrájában, a szurkolók szíve a torkukban dobogott. Kingsley Coman-t épp csak becserélték, egy párharc során szinte egyből megsérült. Pár órával később jött is a megerősítés, hogy elképzelhető, hogy a francia szélső a szezon további részét kénytelen kihagyni. Elemezzük a sérülés jelentőségét és a lehetséges pótlásokat.
Pandula László
2018.03.12.
Arjen Robben az egyik legfontosabb személye a Bayern támadójátékának, mióta megérkezett Münchenbe. Megvizsgáljuk miért is olyan fontos a játéka, illetve hogy pótolható-e vagy sem.

Ezeket a cikkeket olvastad már?