Blogolj!
Domonkos Altdorfer
2018.12.04.
Vége a spekulációknak: Karl-Heinz-Rummenigge világossá tette, bízik Kovacban. „Az a kívánságunk, hogy még sokáig vele dolgozhassunk”, mondta a vezető az AZ-nak.
Tóth Renáta
2018.12.02.
A Bayern München elnöke egy tegernsee-i rendezvényen védelmébe vette a vezetőedző Kovacot, beszélt a Bayern transzferpolitikájáról, valamint a játékosokról is.
Regős András
2018.11.23.
Csütörtök este Karl-Heinz Rummenigge átvehette az FC Bayern új csapatbuszának kulcsait. A 63 éves vezérigazgató ezután készséggel válaszolt az újságírók kérdéseire Alphonso Daviest, a jelenlegi helyzetet és a Bayern átigazolási politikáját illetően.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Domonkos Altdorfer
2018.11.08.
Kilépnek Európa top-klubjai a BL-ből és a saját nemzeti bajnokságukból, hogy 2021-től egy saját ligában küzdjenek egymással? Sajtóinformációk szerint az FC Bayern 2016-ban már megvizsgálta annak a lehetőségét, hogy kilépjen a Bundesligából. Karl-Heinz Rummenigge mindent cáfolt.
Tóth Renáta
2018.09.28.
A hat év múlva esedékes tornát Németország rendezheti meg, miután a csütörtöki szavazáson hatalmas fölénnyel nyert a török pályázat felett.
Juhász Gréta
2018.09.26.
Jerome Boeteng egy interjúban arról panaszkodott, hogy nem kapott elég támogatást a Bayern vezetőktől. - Karl-Heinz Rummenigge higgadtan reagált. Meg fogja hívni beszélgetni a "paradicsommadarat", de nem lát mulasztást a klub oldaláról.
Tóth Renáta
2018.09.14.
Karl-Heinz Rummenigge az FC Bayern TV-nek adott interjúban méltatta Niko Kovacot és munkáját, szóba került a Bajnokok Ligája és az igazolások is.
Sukupčák Marián
2018.09.01.
Bastian Schweinsteiger 18. játékosként bekerült a Bayern hírességek csarnokába. A ceremónia keretében Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató beszélt a lehetséges játékos mozgásokról. Szóba jött Jerome Boateng és Juan Bernat klubváltása, a sérült Kingsley Coman posztja, valamint megerősítette, hogy Sebastian Rudy Gelsenkirchenben található, a transzfer útjába pedig már semmi sem állhat.
Tóth Renáta
2018.08.31.
Vonzó, de verhető ellenfeleket kapott az FC Bayern a csütörtök esti Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolásán: a Benfica, Ajax és AEK Athen csapatain keresztül vezet az útjuk a nyolcaddöntőbe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?