Blogolj!
Kun Béla
2018.09.07.
2013 nagy év volt Jupp és Schweini számára... Most Jupp is megszólalt Basti utolsó Bayern meccse után néhány nappal az AZ-nek adott interjúban.
Még a három nagy trófea újboli elhódítása nélkül is edzőlegendának számít Jupp Heynckes. A 72 éves edzőnek még így is álomszerű a befejezés.
Egy nappal az FC Bayern és a Bayer Leverkusen közötti Német Kupa elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartott Jupp Heynckes. Az FC Bayern nagy léptekkel halad a nagy cél, a triplázás felé. A bajnokságot már megnyerték, a Bajnokok Ligájában az elődöntőben vannak a müncheniek, ahol a Real Madrid lesz az ellenfelük. A Német Kupában is érdekelt még a német rekordbajnok – itt kedden (20:45) játszik elődöntőt a Bayer Leverkusen ellen.
Kun Béla
2018.04.16.
A bajnokság már megvan, de a Bayern csapata éhes maradt, s jó nagyot harapott a Gladbachba. A korai hátrány kellett, ahhoz, hogy felébresszék a bajor oroszlánt. A 28-szoros bajnok végül hátrányból fordítva a 5-1-re nyert!
Az edzőváltás után minden jóra fordult, Jupp Heynckes újra bajnokcsapat edzője lett – Olvassák el, hogyan.
Jupp Heynckes egyre ingerültebb, amikor a folytatásról illetve utódlásról kérdezik. Thomas Müller is viccelődve, de keményen beszólt a médiának, amikor már őt is az edző-kérdésről faggatták. Ribéry diplomatikusan nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban, de érezni rajta a türelmetlenséget. És hogy mindenképpen maradni akar...
Rusz Dániel
2018.04.04.
Az, hogy Thomas Tuchel elutasította az FC Bayern München érdeklődését, újabb kudarcnak minősíthető az elmúlt hónapok amúgy sem túl sikeres edzőkeresési kísérletei után. A klub és annak vezetősége úgy tűnik, tehetetlen, és nem nagyon lát járható kiutat a helyzetből.
Fazekas Annamária
2018.03.30.
A BILD am SONNTAG exkluzív híre: Thomas Tuchel közölte Karl-Heinz Rummeniggevel, Uli Hoeneß-szel és Hasan Salihamidzic-csel, hogy rá ne számítsanak a továbbiakban, mint Jupp Heynckes utódjelölt. A Süddeutsche Zeitung”információ szerint a hírt Tuchel múlt pénteken közölte egy telefonkonferencia keretei között a Bayern vezetőségével.
Cserny Szilárd
2018.03.25.
Az FCB legendájával, Zé Robertoval készített interjúban szó kerül a németek brazilok elleni meccséről, Robberyről és Jupp Heynckes jövőjéről az FC Bayern Münchennél.
Tóth Renáta
2018.03.21.
A mai sajtótájékoztatón a csapat menedzsere, Oliver Bierhoff és Thomas Müller válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Ezeket a cikkeket olvastad már?