25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!
Kun Béla
2018.09.07.
2013 nagy év volt Jupp és Schweini számára... Most Jupp is megszólalt Basti utolsó Bayern meccse után néhány nappal az AZ-nek adott interjúban.
Még a három nagy trófea újboli elhódítása nélkül is edzőlegendának számít Jupp Heynckes. A 72 éves edzőnek még így is álomszerű a befejezés.
Egy nappal az FC Bayern és a Bayer Leverkusen közötti Német Kupa elődöntő előtt sajtótájékoztatót tartott Jupp Heynckes. Az FC Bayern nagy léptekkel halad a nagy cél, a triplázás felé. A bajnokságot már megnyerték, a Bajnokok Ligájában az elődöntőben vannak a müncheniek, ahol a Real Madrid lesz az ellenfelük. A Német Kupában is érdekelt még a német rekordbajnok – itt kedden (20:45) játszik elődöntőt a Bayer Leverkusen ellen.
Kun Béla
2018.04.16.
A bajnokság már megvan, de a Bayern csapata éhes maradt, s jó nagyot harapott a Gladbachba. A korai hátrány kellett, ahhoz, hogy felébresszék a bajor oroszlánt. A 28-szoros bajnok végül hátrányból fordítva a 5-1-re nyert!
Az edzőváltás után minden jóra fordult, Jupp Heynckes újra bajnokcsapat edzője lett – Olvassák el, hogyan.
Jupp Heynckes egyre ingerültebb, amikor a folytatásról illetve utódlásról kérdezik. Thomas Müller is viccelődve, de keményen beszólt a médiának, amikor már őt is az edző-kérdésről faggatták. Ribéry diplomatikusan nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban, de érezni rajta a türelmetlenséget. És hogy mindenképpen maradni akar...
Rusz Dániel
2018.04.04.
Az, hogy Thomas Tuchel elutasította az FC Bayern München érdeklődését, újabb kudarcnak minősíthető az elmúlt hónapok amúgy sem túl sikeres edzőkeresési kísérletei után. A klub és annak vezetősége úgy tűnik, tehetetlen, és nem nagyon lát járható kiutat a helyzetből.
Fazekas Annamária
2018.03.30.
A BILD am SONNTAG exkluzív híre: Thomas Tuchel közölte Karl-Heinz Rummeniggevel, Uli Hoeneß-szel és Hasan Salihamidzic-csel, hogy rá ne számítsanak a továbbiakban, mint Jupp Heynckes utódjelölt. A Süddeutsche Zeitung”információ szerint a hírt Tuchel múlt pénteken közölte egy telefonkonferencia keretei között a Bayern vezetőségével.
Cserny Szilárd
2018.03.25.
Az FCB legendájával, Zé Robertoval készített interjúban szó kerül a németek brazilok elleni meccséről, Robberyről és Jupp Heynckes jövőjéről az FC Bayern Münchennél.
Tóth Renáta
2018.03.21.
A mai sajtótájékoztatón a csapat menedzsere, Oliver Bierhoff és Thomas Müller válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Ezeket a cikkeket olvastad már?