Blogolj!
Tóth Renáta
2018.08.31.
Holnap este a VfB Stuttgart otthonában vendégeskedik az FC Bayern csapata. Niko Kovac a péntek délelőtti sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.08.31.
Juan Bernat számára új fejezet nyílik: négy év után elhagyja Münchent és a Paris Saint-Germain csapatához igazol. A tényt először Thomas Tuchel, majd a mai sajtótájékoztatón Niko Kovac is megerősítette.
Wagnertől Friedl-ig. Elemzés: a Bayern München aggályok nélkül érkezett az átigazolási időszakhoz, amit számos okos üzleti lépéssel zárt.
Kun Béla
2018.02.18.
A Bayern elnöke hozta a szokásos formáját: ezúttal a nagy konkurenciaharcra reagált elég élesen Uli. Az elmúlt szombaton ugyanis a Bayern két sztárjának is csak a lelátón jutott hely, Sebastian Rudy és Bernat személyében. A nagyobb csalódás Rudy-t érhette.
Kun Béla
2018.01.20.
Az FC Everton a télen a Bayern leendő BL ellenfelétől a Besiktastól igazolt már egy játékost, tán a csapat legjobbját Tosunt. De ez nem jelenti azt, hogy ezzel be is fejezték az átigazolási időszakot.
Tán most Juan Bernat következik?
Kingsley Coman ott volt a repülőn, amivel a csapat Glasgowba utazott a Bajnokok ligája 4. meccsnapjára, ellentétben Lewandowskival, aki biztosan ki fogja hagyni az skótok elleni mérkőzést. Comannak az RB Leipzig elleni mérkőzést kellett kihagynia egy térdsérülés miatt, azonban könnyen lehet, hogy a Celtic ellen már pályára fog lépni.
Török Péter
2017.10.09.
Nagyon boldog vagyok. Nagyon, nagyon jól érzem magam. Sokkal jobban, és végre fájdalommentesen. De még mindig szükségem van 2-3 hétre.
A balhátvéd pozícióra Carlo Ancelottinak csak egy megoldása maradt. David Alaba mellett Juan Bernat is a sérültek listáján van, ezért a múlt hétvégén harmadszor játszott a jobb lábas Rafinha a balhátvéd posztján.
Bogdányi Norbert
2017.09.11.
David Alaba a Georgia elleni vb selejtező mérkőzésen bokasérülést szenvedett. Nem tudni, hogy mennyi időre esik ki. Ki tudja helyettesíteni?
Kun Béla
2017.07.13.
Az FC Bayernnél Juan Bernat nincs könnyű helyzetben, ugyanis az előző szezonban elég sokat a kispadon kellett ülnie. Ez pedig egy olyan szerep, amivel a 24 éves játékos elégedetlen, s ennek tükrében el is gondolkodott a váltásról
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?