Blogolj!
Paál Boglárka
2018.09.09.
A válogatott szünettel elérkezett a szezon első felvonásának vége. Az FC Bayern mind a 4 mérkőzését megnyerte és Javi Martínez bizakodva tekint az előttük álló kihívásokra.
Immár hat éve játszik Javi Martinez az FC Bayernnél – és ha rajta múlik, talán München lesz karrierje utolsó állomása. „Jelenleg nincs ennél jobb hely.”
Regős András
2018.05.30.
A spanyol játékos kissé csalódottan fejezte be a szezont a kevés játéklehetőség végett Jupp Heynckes alatt. De vajon változni fog a szerepköre Niko Kovac játékrendszerében?
Regős András
2018.04.14.
A Jupp Heynckes által irányított 2017/18-as Bundesliga bajnok csapat oszlopos tagja, Javi Martínez nem adta fel a reményt, hogy ott lehet a 2018-as Világbajnokságon a spanyol válogatottal.
Domonkos Altdorfer
2018.04.02.
Javi Martinez, a Bayern Mnchen játékosa beszél a Goal interjújában a koráról, új szerepéről, Heynckesről, a Sevilláról és a spanyol válogatottról.
Kun Béla
2018.03.23.
Pénteken, azaz ma találkozik barátságos meccsen Nèmetország és Spanyolország. Mondhatjuk a nèmet válogatott csap össze a mumusával.
Kiss Dorisz
2018.03.18.
A DW-nak adott exkluzív interjújában a Bayern München középpályása, Javi Martínez gyerekkoráról, Jupp Heynckessel való kapcsolatáról, illetve arról is mesélt, hogy akár kosaras is lehetett volna.
Regős András
2018.02.08.
A Bayern játékosai kesztyűben, sapkába-sálba bugyolálva kocogtak ki a müncheni fagyba. Akik nem játszottak a Paderborn ellen 6-0-ára megnyert mérkőzésen, másnap edzésen vettek részt. Köztük a két spanyol is, akik nem utaztak el Észak-Rajna-Vesztfáliába: Thiago és Javi Martínez.
Javi Martinez úgy testesíti meg a Bayern Münchent, ahogy csak kevesen. A „tz” napilapnak adott interjújában kifejti, miért is számít különleges képességnek az előrelátás, illetve, hogy miért nem lenne jó, ha egy csapat 11 Javi Martinezből állna.
Ha Müller betalál, a Bayern nem veszíthet! Lewa megekőzte Robbent! Javi Martinez nem csak százados lett, de győzelmi csúcsot is döntött!

Ezeket a cikkeket olvastad már?