Blogolj!
A kolumbiai jelentheti a kreativitást a középpályán. Mióta Carlo átvette a csapatot, több átigazolási pletyka is szólt James Rodríguezről és a Bayernről. Az pedig, hogy Zidane nem játszatta sokszor a játékost, csak felerősítette ezeket a pletykákat.
James Rodriguez átigazolása minden bizonnyal nem volt olcsó mulatság, ám nem csak a kiadás szempontjából jelent sokat! A kolumbiai játékos már az érkezésétől kezdve nagyon sok pénzt termel a Bayennek. Éves szinten akár 10 millió eurós nagyságrendű pluszbevetélet jelenhet.
Vajon mi lesz a kincset érő középpályás, Renato Sanches sorsa az FC Bayernnél, James Rodriguez érkezése után? A portugál lap, az „A Bola” tudósítása szerint, a Benfica nyilvánvalóan megkísérli visszavinni Liszabonba Sanchest.
Domonkos Altdorfer
2017.07.14.
Feliz cumpleanos, James Rodriguez! A 26. születésnapján sokkal több jutott a 2014-es világbajnokság gólkirályának, mint ajándékok és torta. A kolumbiai egy új életet kezd, ahol „új kihívások, új kultúra, nyelv várják” - fogalmazott. Röviden: egy bayernes szerződés.
Kun Béla
2017.07.13.
James szinte még meg sem érkezett Münchenbe, de már akadt egy kis probléma. Méghozzá egy mezszám miatt... Aztán James lovagiasan rendezte az ügyet.
2017.07.12.
Robbenhez hasonló kinccsé válhat James a Bayernben. Kiválóan cselez, jól helyezkedik, gyors, rámenős, gólerős és szenzációs átadásokkal tudja helyzetbe hozni a társait.
Az FC Bayern München és a Real Madrid vezetősége ma reggel megegyezett a kolumbiai válogatott James Rodriguez transzferéről. Két éves kölcsönszerződést írt alá a két fél, amely 2019. június 30-án jár le egy vételi opcióval.

Ezeket a cikkeket olvastad már?