Blogolj!
Sukupčák Marián
2017.08.20.
Az FC Bayern a James Rodriguezzel folytatott tárgyalások során nettó bérben egyezett meg, azaz minden adót és járulékot magára vállal a klub. Ezt írta a Der Spiegel a Football Leaks-re hivatkozva.
A Bayern közösségi oldalain hat számjegyű növekedés volt a James leigazolását követő napokban.
Kun Béla
2017.07.28.
James a Bayern Münchenhez való szerződéséről, Müllerről, és felmerült Oliver Kahn neve is.
Egyszerűen nem elég neki! James még egy fáradtságos edzés után is úgy döntött, hogy tölt még egy kis időt a pályán a labdával.
Domonkos Altdorfer
2017.07.25.
A Bayern edzőjeegyértelművé tette, hogy nincs garanciája a játékra a kolumbiai szupersztárnak, Jamesnek. A csapaton belüli konkurenciaharc megnövekedett, és ennek Thomas Müller is örül.
Sukupčák Marián
2017.07.22.
Az FC Bayern München egy igazán ütős játékost szerzett. James Rodriguez a hét elején azonnali hatállyal csatlakozott a bajorokhoz. Az ex-madridi 2019 június 30-ig jön kölcsönbe, vásárlási opcióval. Hogy mennyibe is kerül a kolumbiai, az még mindig nem derült ki. A német Kicker 36, a spanyol Marca pedig 60 millió Euróról beszél.
Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
Sukupčák Marián
2017.07.19.
Az újonc fokozza a nyomást Mülleren, akit a klublegendák, Maier és Augenthaler is támogatnak: "Ő hozza majd a góljait." De vajon mit jelent még James érkezése.
Több követő, több figyelem, nagyobb nyomás – még mit tud adni a pályán az újonnan érkezett James a Bayernnek? Carlo Ancelottinak több lehetséges taktikája van, de mindegyik egy másik problémát okoz.
Kun Béla
2017.07.17.
A Bayern Jamessal nem csak egy jó focistát szerződtetett, hanem egy márkát is. Egy világsztárt, egy közönségkedvencet, aki csillog, és jó reklámértéke van. 10 dolog, amiről nem biztos, hogy eddig tudtál.

Ezeket a cikkeket olvastad már?