Blogolj!
Jakab Norbert
2017.11.12.
A Bayern München kolumbiai szupersztárja, James Rodriguez boldog, hogy a bajorországi átigazolása végül ilyen jól sült el. Egy nehézkes kezdés után James Rodriguez érezhetően egyre magabiztosabban érzi magát az új klubjában.
Bogdányi Norbert
2017.11.09.
Amikor Carlo Ancelottit menesztették, a legtöbb játékos nem nagyon szomorkodott – viszont James Roudríguez annál inkább. Négy héttel később a korábbi edző kedvence is érzi a Heynckes-hatást. A 26 éves kolumbiai egyre fontosabb lesz a csapata számára.
Habo Peter
2017.11.09.
Amióta Jupp Heynckes visszatért a Bayern München kispadjára, óriási eufória lengi be a Säbener Strasse-i székházat. Rendszeres téma a régi-új edző munkája, mellyel az álomszerű menetelés mellett visszatért a korábbi éveket jellemző dinamika is.
Habo Peter
2017.10.30.
A Lipcse elleni győztes meccsen James végre felvette a ritmust a csapat legjobb játékosaival: ő alakította ki a legtöbb gólhelyzetet (6), övé a legtöbb szélről beadott labda (4) és a legtöbb sprint is (63) az ő nevéhez fűződik. Úgy tűnik, James végre megérkezett Münchenbe.
Domonkos Altdorfer
2017.10.25.
A Real Madrid a bajnokságban a Barcelona hátát nézi. A hétvégén is csak 5 pontra tudták megközelítenia katalánokat a győzelmükkel. Értelemszerűen fontos a következő hazai meccs is a Bernabeuban. Az elnök, Florentino Perez a kölcsönadott Jamesről beszélt.
Bogdányi Norbert
2017.10.16.
A zseniális igazolásként ünnepelt James Roudríguez továbbra is keresi helyét a Bayernnél. Carlo Ancelotti menesztése után keltek szárnyra a hírek, hogy Carlo kedvence az idő előtti távozáson gondolkodik.
Két, egymásnak ellentmondó történet kering a médiában James Bayernes jövőjével kapcsolatban. Az viszont biztos, hogy a médiában Heycknes pozitívan nyilatkozott a kolumbiai játékosról, ám egy katalán sportlap azt állítja, hogy idén nem sok lehetőséget fog kapni a kölcsönjátékos.
Míg a PSG 400 millió eurót költött a Neymar-Mbappe párosra, amely aztán könyörtelenül átgázolt Ancelotti passzív taktikáján, addig a Bayern érkezőiről – például Sebastian Rudyról, Niklas Süléről, vagy Corentint Tolissoról – a legtöbben nem gondolják, hogy képesek lennének hozni ugyan azt a top szintet.
Az FC Bayern márkaképviselője elmagyarázta hogy dilemmát okozhat, hogy az új müncheni érkező, James Rodriguez fontos VB selejtező meccsek előtt áll.
Domonkos Altdorfer
2017.08.26.
A kolumbiai szövetségi kapitány José Pekerman kolumbiai sajtóbeszámolók szerint találkozott Münchenben a Bayern edzőjével, Carlo Ancelottival. Az olasz abszolút nyitott a témára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?