Blogolj!
Kun Béla
2018.01.12.
Az FC Bayern ismét ott áll, ahol Uli és a többiek elvárják, egészen elől. A müncheniek esélyesek a Bundesligában, s a Kupában is, miután legnagyobb riválisukat, a Dortmundot is legyőzték.
A Bajnokok Ligájában sem esélytelenek. James Rodriguez szerint sem reménytelen álom a BL-győzelem
Thomas Müller és James Rodríguez kollégák a Bayernben, de konkurenciát is jelentenek egymásnak.
Kun Béla
2018.01.06.
Mivel James csak kölcsönben szerepel a bajor együttesben, mint megszokott, a jövőjével kapcsolatban számtalan felvetés elhangzott. Most - egy időre - biztosan véget vetett a jövőjével kapcsolatos találgatásoknak!
Bogdányi Norbert
2018.01.02.
A Bild.de-nél a szurkolók szavazhattak hogy ki volt az év játékosa, ki a legjobb újonc – és kinek van a legjobb stílusa.
A három játékos az év végére szinte a Bayern három legfontosabb játékosává vált. A cikkben ennek az okait elemezzük.
Rusz Dániel
2017.12.22.
A kolumbiai középpályás, James Rodriguez kezd beilleszkedni a - szavaival élve - egészséges müncheni környezetbe. A tennivalóinak listáján kiemelt helyen van német nyelvtudásának fejlesztése.
Sukupčák Marián
2017.12.11.
James Rodriguez a Bayern helyreállításáról beszélt, és arról, hogy mit hozott az edzőváltás Jupp Heynckes-szel.
Pandula László
2017.11.18.
James Rodriguez négy hónappal ezelőtt csatlakozott a Bayernhez és folyamatosan fejlődik. A kolumbiai nagyon erős játékot mutatott be a közelmúltban a tréningeken és a mérkőzéseken szintúgy, szerzett egy gólt a Lipcse ellen és két gólt is előkészített a Dortmund ellen.
Jakab Norbert
2017.11.17.
Egy medellini ifjúsági tornáról indulva, Monacon és Madridon át vezetett az útja, hogy müncheni bombaigazolás lehessen. A Bayern új játékosa, James Rodriguez látványos úton haladt a csúcsra.
A középmezőny alsó fele a táblázaton szokatlan hely a bajorok számára. A Kicker összesítésében mégis oda került a müncheni sztárgárda a Bundeslga 18 csapata közül. A nyári átigazolásokat értékelte a szaklap. A Bayernnél a kép vegyes, de a tendecia javulást mutat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?