Blogolj!
Sebastian Riedel
2019.02.11.
James Papa fia jövőjét könnyebben képzeli el a Juventusban mint a Bayernben. Nyáron a Bayernnél négy játékosnak is lejár a szerződése, de egyikükről sem diskurálnak annyit mint James Rodríguezről.
Török Péter
2018.09.27.
James készen áll végleg a Bayernhez szerződni, és a Real el is engedné – írják a spanyol lapok. A kolumbiai középpályás két éve kölcsönben van a Bayernnél, és a Bayern 37 millió fontot is fizetne érte a Marca szerint.
Rusz Dániel
2018.07.14.
A Bayern kolumbiai sztárját egy másik ikon, Piqué faggatta. Titkok az öltözők mélyéről. Bayern, Real, Monaco... És persze a híres-hírhedt kolumbiai válogatott. James Rodriguez nagyinterjú!
Pandula László
2018.05.23.
Amikor azt gondolnád a Bayern nem lehet már jobb, akkor érkezett James Rodriguez.
Kun Béla
2018.04.22.
Elindult a visszaszámlálás...
Már csak pár nap, s szerdán este a BL előrehozott döntője vár ránk a Bayern München és a Real Madrid részvételével!
Kun Béla
2018.03.02.
A Bayernnél egyre jobb formába lendül a kolumbiai. Most már kezdi bizonyítani a Real Madridtól kölcsönvett játékos, hogy sokat ér. Jupp Heynckes csapatában kulcsjátékossá nőtte ki magát. Rummenigge, a vezérigazgató dicsérte is, a jövőjét pedig nyugodtan akarják megtárgyalni.
Pandula László
2018.02.19.
James a Bildnek azt mondta, hogy nagyszerűen érzi magát a csapatnál. A Bayern a favoritom a Bajnokok Ligájában. Szuper csapatunk van, top játékosokkal tele. Miért ne tudnánk megnyerni a BL-t? - nyilatkozta a kolumbiai.
Gulyás Gábor Sr.
2018.02.10.
James Rodriguez, a Bayern kolumbiai játékosa gólt lőtt Mainzban is a 2:0-ás győzelem során, nem véletlenül ünneplik, hiszen hetek óta kiválóan játszik. Így aztán nem is meglepő, hogy a szenvedő Real állítólag vissza akarja hívni a nyáron Madridba!
Kun Béla
2018.02.09.
Nemhiába dicsérte Hummels, s Rudy is, mint ahogyan azt a korábbi cikkünkben meg is írtuk!
Most azonban Jupp Heynckesen a sor, hogy elemezze a jelenlegi helyzetet!
Domonkos Altdorfer
2018.01.19.
A kolumbiai a nyár óta kölcsönjátékos erősíti a Bayernt. Döcögősen indult a szezonja, de aztán egyre jobb és jobb lett. Ma már boldogan nyilatkozik a müncheni csapatban betöltött szerepéről, és egyértelműsítette, hogy nagyon jól érzi magát a bajoroknál. Van azonban, ami még mostanság is bántja Jamest...

Ezeket a cikkeket olvastad már?