Blogolj!
Uli Hoeneß egy hosszabb interjúban nyilatkozott arról, hogy milyen változtatásokat terveznek a nyáron a csapat keretében.
Regős András
2019.02.26.
A DAZN-nak adott interjúban a Bayern szélsője beszélt többek között a közelgő Liverpool elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről, az álmairól és jövőbeli terveiről is.
Kun Béla
2019.02.26.
A Bayern mai győzelmével a Hertha ellen, pontban is utolérte az éllovas Dortmundot (vasárnap játszik hazai pályán a Leverkusen ellen), habár neki még egy meccsel kevesebb van a tarsolyába.
Bogdányi Norbert
2019.02.23.
A Hertha edzője Dárdai Pál az "Az"-nak adott interjúban beszél a Kovac-hoz fűződő viszonyáról, a szombati meccsről, és a felesége borjúszeletéről: „Szeretem a laktató ételeket, és olyan Bajorországban is van.”
Regős András
2019.02.22.
A Bayern München komoly csapatmunkáról tett tanúbizonyságot, amikor kedd este kapott gól nélkül lehozták a Liverpool elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágóját. „Taktikailag remek munkát végeztünk, mindenki hajtott a csapatért,” - mérlegelte elégedetten a mérkőzést Niko Kovac.
Regős András
2019.02.19.
Joshua Kimmich egy villáminterjú keretein belül beszélt a ma esti Liverpool elleni mérkőzésről.
Xherdan Shaqiri 2012 és 2015 között két és fél évet játszott a z FC Bayernnél, és ez alatt az időszak alatt összesen kilenc trófeát nyert. Legeredményesebb éve kétségtelenül 2013 volt, amikor a rekordbajnok összesen öt trófeát (Bajnokok Ligája, bajnokság, Német Kupa, UEFA Szuperkupa és FIFA Klub-vb) hozott haza a Säberner Straße-ra. Az Inter és a Stoke City után a 27 éves játékos múlt nyáron az FC Liverpoolhoz került, akikkel a BL nyolcaddöntőjében az FC Bayernnel találkozik.
Walter Junghans 1981-ben állt az Anfield egyik kapujában, a róla készült fénykép pedig az egész világot bejárta. Junghans 1977-82 között védte a Bayern kapuját.
Sebastian Riedel
2019.02.18.
A Bayern amatőrjei vasárnap este 16 nap után újra Mücheni pályára léptek. Hétfőn reggel még regeneratív képzés volt a program előtt, mielőtt a játékosok két nap pihenőt kaptak. Holger Seitz csapata sok mindent megélhetett a hosszú út során.
Markus Babbel játszott az FC Bayernben és az FC Liverpoolban is. Az Abendzeitung sorozatának harmadik részében beszél Mats Hummels és Jerome Boateng helyzetéről, és elmondja, hogy miben van előnyben Jürgen Klopp edző csapata.

Ezeket a cikkeket olvastad már?