894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!
Regős András
2019.01.09.
A dohai edzőtábor hatodik napján Hasan Salihamidzic válaszolt az újságírók kérdéseire, több érdekes témát is érintve.
Tóth Renáta
2018.12.12.
Az FC Bayern ma este az utolsó csoportmérkőzését játssza Amszterdamban, az Ajax vendégeként. A cél a csoportelsőség – mindkét csapat számára. A sajtótájékoztatón Serge Gnabry és Niko Kovac válaszoltak az újságírók kérdéseire.
Tóth Renáta
2018.11.17.
Lothar Matthäusszal a tz.de még a Klassiker előtt készített nagy interjút, melyben a korábbi Bayern játékos erős kritikákkal illette a csapat teljes vezetőségét és az edzőt, Niko Kovacot is.
Miközben az FC Bayern válságba került, nyilvánvalóvá vált, hogy Hasan Salihamidzic sportigazgató mennyire küzd a szerepével és a vezetői pozícióval. Az Abendzeitung riportere Patrick Mayer elemzi, mely pontokon kellene Salihamidzic-nak sürgősen változtatnia.
Tóth Renáta
2018.08.31.
Vonzó, de verhető ellenfeleket kapott az FC Bayern a csütörtök esti Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolásán: a Benfica, Ajax és AEK Athen csapatain keresztül vezet az útjuk a nyolcaddöntőbe.
Fazekas Annamária
2018.03.30.
A BILD am SONNTAG exkluzív híre: Thomas Tuchel közölte Karl-Heinz Rummeniggevel, Uli Hoeneß-szel és Hasan Salihamidzic-csel, hogy rá ne számítsanak a továbbiakban, mint Jupp Heynckes utódjelölt. A Süddeutsche Zeitung”információ szerint a hírt Tuchel múlt pénteken közölte egy telefonkonferencia keretei között a Bayern vezetőségével.
Kun Béla
2018.02.01.
Két út lehetséges a világsztárok megszerzésére: vagy százmilliókért megveszi a klub, vagy kineveli. Ez utóbbi kétségtelenül a jobb megoldás. Ehhez viszont nagyon jó utánpótlásbázis és képzés kell. A Bayern már ebben is világszinvonalút nyújt.
Kun Béla
2017.12.19.
Sven Ulreichból ünnepelt kapus lett Münchenben, egyre jobb formában véd, azonban a szerződése nyáron lejár, a hosszabbítása minden csak nem papírforma.
Pandula László
2017.12.06.
Az FC Bayern nagyon jó állapotban van, minden fantasztikus! - mondta Uli Hoeness az 1500 klubtagnak az Audi Dome-ban megrendezett 2017-es éves közgyűlésen.
Regős András
2017.11.11.
A német futball meglepetésére a Bayern Hasan Salihamidzicet nevezte ki az új sportigazgatónak. Lássuk hogy teljesített eddig Brazzo az új munkakörben.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?