Blogolj!
Rusz Dániel
2018.12.03.
Az FC Bayern (minden ágát beleértve) és az FC Bayern München AF csoport sikeres esztendőt tudhat maga mögött, akárcsak a klubtagok csoportja, az FC Bayern München eV. A klub az előzőekhez hasonlóan lenyűgöző számokat hozott nyilvánosságra a 2017/18-as költségvetési évről, de számos sportsikerről és trófeáról is beszámolt. A tisztségviselők méltán részesültek tapsban az Audi Dome-ban a péntek esti Éves Közgyűlésen.
Cserny Szilárd
2018.09.18.
Évek óta az Audi a kizárólagos autópartnere és részvényese az FC Bayern Münchennek. Legkésőbb 2025-re a BMW ki akarja szorítani az Ingolstadtiakat. Ez sok millióról szóló játék.
Kiss Dorisz
2018.05.05.
A Bayern nagyjából 70 millió eurót szedett össze az idei Bajnokok Ligája kampányból!
A Real elleni lelombozó vereség ellenére, a Bayern eddigi menetelése is egészen szép összeget jelent a csapat számára.
Bajnokok Ligája mint pénzforrás: az Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge vezette egyesület számára nagy bevételt jelenthet. A Bayern már 33 millió eurót focizott össze az idei Bajnokok Ligájában. És a Sevilla elleni negyeddöntőben még több millióról lehet szót ejteni.
Az FC Bayern München vezérigazgatója igen nagy optimizmussal tekint klubjának gazdasági jövőjére. Karl-Heinz Rummenigge elárulta, hogy milyen feltételekhez köt egy 100 milliós transzfert. Uli Hoeneß és Karl-Heinz Rummenigge közösen irányítják a futballvilág egyik legjobbját, a Bayern Münchent. A „GQ” magazinnak adott interjúban pedig kiderül, hogy akadnak nézeteltéréseik az üzleti terület fejlesztését illetően.
A bajor óriás a bevételek csökkenése ellenére is erős maradt, de ez a csökkenés rávilágít a Bundesliga jelenlegi nehézségeire.
Nincs még egy olyan egyesület világszinten, amelyik kereskedelmi szempontból olyan sikeres lenne, mint a német futball bajnok csapata.
Pandula László
2017.12.06.
Az FC Bayern nagyon jó állapotban van, minden fantasztikus! - mondta Uli Hoeness az 1500 klubtagnak az Audi Dome-ban megrendezett 2017-es éves közgyűlésen.
Domonkos Altdorfer
2017.11.26.
A 117. évben újra rekordot állított fel az FC Bayern München ami a gazdasági eredményeket illeti. A konszern forgalma a 2016/2017-es szezonban a rekordot jelentő 640,5 millió eurós összegre emelkedett.
Kun Béla
2017.10.11.
Az egyre nagyobb átigazolási díjakkal egyenes arányban nő a csapatok kiadása is. Példáaul a játékosközvetítők jutaléka...
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?