Blogolj!
Rusz Dániel
2017.02.20.
Németország és a világ első számú kapusa önkritikusan elemzi az elmúlt meccsek nehézségeit, és beszél a botrányos berlini végjátékról, valamint a nehezebb Bundesliga meccsek okairól.
2017.02.18.
"Sikerült kiharcolnunk a döntetlent. Egészen a meccs végéig próbálkoztunk és hittünk magunkban." Nem Mats Hummels volt az egyedüli, aki így nyilatkozott a késői Bayern találat után. A hosszabbítás 6. percében tudott gólt lőni a Bayern a Hertha ellen, ami egy "megérdemelt" pontot hozott a csapatnak.
2017.02.18.
Mindenki örült Müllernek. Nem, Thomas Müller nem akart semmit mondani. „Ezt most csak egyszerűen élvezni kell” - ezek voltak az egyetlen szavai a játék vége után. Egy széles mosollyal hagyta el az Allianz Arenat.
Kun Béla
2017.02.18.
Végre mindenki maradéktalanul elégedett volt. Uli nyilvánosan dicsérte Carlo Ancelottit is...
Fazekas Annamária
2017.02.16.
A Bayern hozza a kötelezőt, amikor nagyon kell. Az Arsenal felett aratott magával ragadó 5:1-es győzelemmel a müncheniek még saját magukat is meglepték. Ancelotti csapatával kapcsolatosan azonban egy kérdés is felmerül: van Thomas Müller számára hely a kezdő tizenegyben?
Fazekas Annamária
2017.02.16.
Micsoda éjszaka! Az Arsenal felett aratott 5:1-es BL győzelem után a bajorok szerfelett boldogok voltak. "Megérdemelt győzelem volt" - nyilatkozta boldogan Ancelotti, aki "összességében nagyon elégedett volt a látottakkal". Azt pedig Philipp Lahm is tudja, hogy: „ez nagyon jó kiindulási helyzet a visszavágó előtt“
Egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, a Schalke nagyon jól játszott.
Bodonyi Zsófia
2017.01.28.
2-1-re nyert a Bayern München a Werder Bremen ellen, ezzel új rekordot állított fel. Ez volt sorozatban ugyanis a 13. győzelmünk a Werder ellen – egy ilyen győzelmi sorozat még soha nem volt a német első osztályban eddig. Bár a Bayern München a tabella első helyén áll és a második tétmérkőzését is megnyerte idén, szinte az egész keretben elégedetlenség uralkodik. „Jobban meg kell szervezni a játékunkat és a labdabirtoklásunkon is javítani kell” – vélekedett az egyik gólszerző, Arjen Robben.
Kun Béla
2017.01.24.
-7 fokos hidegben a szereplők erőfeszítése a pályán látható volt. "Egy kemény és nehéz küzdelem volt" - mondta Thomas Müller a 2:1-es Freiburgi siker után. Lewandowski biztosította be a győzelmet egy hosszabbításban született góllal. "Ha ilyen későn rúgják a döntő gólt, akkor természetesen ez egy nagy öröm" - mondta Philipp Lahm, és hozzáfűzte még azt is, hogy " jobban is tudunk játszani, de fontosabb az hogy megnyertük a mérkőzést."
Bodonyi Zsófia
2016.12.23.
Egész Németország ezt a meccset figyelte!

Ezeket a cikkeket olvastad már?