Blogolj!
Pandula László
2017.12.29.
Mióta Carlo Ancelottit kirúgták, a Bayern sokat javult és az önbizalmát is visszaszerezte. Hogyan segített ebben Jupp Heynckes?
Jakab Norbert
2017.12.29.
A Bayern München kétség kívül a világ legjobb támadójával, Robert Lewandowskival dicsekedhet – aki a klubjában és a válogatottban összesen 53 gólt szerzett a 2017-es naptári évben. Tehát pontosan miért is igazolták le Sandro Wagnert, azt a játékost, akit 2008-ban elküldtek?
A három játékos az év végére szinte a Bayern három legfontosabb játékosává vált. A cikkben ennek az okait elemezzük.
Pandula László
2017.12.11.
A Bayern a 3:1-es győzelme alkalmával teljesen más arcát mutatta, mint Párizsban. Összegyűjtöttünk három okot. A Bayern teljesítménye a párizsi 0:3 után drámaian megváltozott.
Regős András
2017.12.11.
Mit kapunk, ha összeadunk egy tízest, két hatost, egy nyolcast és egy Jokert? Úgy hangzik mint egy matekpélda, nemde? Azonban ez egy általános alap a legtöbb Bundesliga csapat számára…
Regős András
2017.11.17.
Még októberben Salihamidzic megerősítette, hogy a Bayern München januárban csatárt fog igazolni, hogy levegyék a terhet Robert Lewandowski válláról. Lássuk, kik jöhetnek szóba.
A középmezőny alsó fele a táblázaton szokatlan hely a bajorok számára. A Kicker összesítésében mégis oda került a müncheni sztárgárda a Bundeslga 18 csapata közül. A nyári átigazolásokat értékelte a szaklap. A Bayernnél a kép vegyes, de a tendecia javulást mutat.
Regős András
2017.11.07.
A Bayern illetékesei nehéz döntést hoztak, amikor még az őszi szezon fele előtt menesztették Carlo Ancelottit. De vajon milyen szerepe volt ebben a játékosoknak?
Domonkos Altdorfer
2017.10.14.
A párizsi kudarc és a berlini remi után Jupp Heynckes vezetésével a Freiburg ellen kell visszatalálni a siker útjára. Melyik tizenegynek szavaz bizalmat kezdőként a rutinos szakember?
Jakab Norbert
2017.09.25.
Mindenki azt várta, hogy az FC Bayern München a szenvedő VfL Wolfsburg ellen könnyedén megszerzi a három pontot az Allianz Arénában. Sok ember még egy újabb Lewandowski gólzáporban is reménykedett. A végén, Martin Schmidt farkasai megmutatták, hogy még mindig van pár foguk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?