Blogolj!
Török Péter
2018.01.30.
Ezek különleges hetek. A liga már majdnem el is dőlt. Az igazi kihívások már hetek óta elmúltak. Ha valaki nem figyel ennek ellenére oda, az nagy problémákhoz is vezethet. Szombat délután, egy ilyen problémával találkozhattunk – szerencsére csak egy figyelmeztető volt.
Pandula László
2018.01.27.
Eljött az idő, hogy körbenézzünk a Bayern háza táján, hogy mire számíthatunk a következő évben a keretet illetően. Kikre épülhet a következő évek csapata?
Regős András
2018.01.24.
Több bajnokságban is alkalmazzák ezt a rendszert, de vajon hogy működne Németországban?
Regős András
2018.01.22.
Itt az idő hogy összegezzük a Bayern München teljesítményét, hogy hogyan boldogulnak a különböző sorozatokban. Vajon képesek lesznek-e arra, amire a 2013-as csapat?
Egy szakportál értékelte, hogy kik voltak azok a játékosok, akik átlagon felül teljesítettek, kik feleltek meg és kik azok, akiktől többet vár(t)unk. Íme, a részletes lista
A Bayern a hiányzó kulcsjátékosok ellenére nem vesztette el a lendületét a felkészülési időszak alatt, a bajorok topjátékát trükkösnek látták Leverkusen-i oldalról a BayArénában.
A Bayern a 2017-18-as szezon első felében végül olyan helyen végzett, amit szeptemberben még senki sem gondolt volna. Jupp Heynckes visszatérése a klubhoz visszahozta azt az öt dolgot, amelyek hiányoztak a csapatból.
Rusz Dániel
2018.01.05.
A szezon eddigi része meglehetősen eseménydúsan telt a Bayern háza táján, az első hónapok szinte forgószélként söpörtek végig a csapatnál. Mire a füst végül tovaszállt (bocsi a célzásért, Carlo) és kitisztult az égbolt, a bajorokhoz visszatért egy ismerős edző - aki mellesleg lenyűgözőbb, mint valaha -, megújult az állhatatosságuk, megtalálták Manuel Neuer méltó helyettesét, és újra lett átütőereje a csapatnak, amire alapozhatnak. Kerekasztal-beszélgetésünkben néhány szakértő közreműködésével körbejártuk a Bőrnadrágosok őszi idényét: azaz a Hinrundét.
Corentin Tolisso lett a Bayern München legdrágább igazolása az elmúlt nyáron. De vajon a középpálya mely részére illik a Jupp Heynckes irányította Bayernben?
Török Péter
2017.12.29.
Hogy teljesítettek a Bayern játékosai? Ahogy a Bundesliga téli szünetre vonul, itt az idő a játékosok értékelésére. Általánosságban elmondható, hogy Jupp alatt minden játékos jobban teljesített… De vajon miért? Nézzük meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?