Blogolj!
Gulyás Gábor Sr.
2018.02.19.
A Bayern felső köreiből származó megjegyzések alapján valószínűleg nem kell sokáig várni, amíg felajánlják neki a klub következő vezetőedzőjének szerepét.
Török Péter
2018.02.18.
Tény: az FC Bayern nagyon sikeres az új évben is. Hat győzelmet ért el, és simán halad a trófeák felé. Számos dolgot ki lehet emelni az elmúlt hónapban történtek közül, például James Rodriguez nagyszerű szabadrúgását a Leverkusen ellen, vagy a lenyűgöző 5-2-es fordítást a Hoffenheim ellen. De van valami, ami mindezek ellenére rosszat sejtet...
Cserny Szilárd
2018.02.16.
2013-ban még a Bundesliga volt Európa királya: A Bayern a Dortmund ellen vívta a Bajnokok Ligája döntőjét. Öt évvel később viszont az európai porondon riasztó a helyzet.
Az FC Bayern annyi német játékost küldhet a vb-re, mint még soha, mivel még Ureich kapusnak is megvan erre az esélye. Olaf Thon szerint azonban Németország csak Neuerrel tudja megvédeni a címet...
Cserny Szilárd
2018.02.13.
Lehet, hogy a szezon végén nem csak Jupp, hanem Lewa is távozik? Hamann szerint a Bayernnek figyelnie kell. A helyzet gyorsan kiéleződhet. Ez minden bizonnyal téma a csapatnál is. Vannak arra utaló jelek, hogy a csapat és Lewandowski között feszült a kapcsolat.
Cserny Szilárd
2018.02.12.
Effe keményen vitába szállt Ulival. A Bayern egykori sztárja szerint a Bundesliga mélyrepülésben van, a német klubok nem tudják felvenni a versenyt az angol topcsapatokkal. Befektető nélkül hiú ábránd Uli elmélete a fiatal tehetségek kineveléséről és beépítéséről a csapatokba - mondja Effenberg.
Rusz Dániel
2018.02.07.
Jupp Heynckes ismét felélesztett, mintegy erőművé varázsolt egy megtört Bayernt! Visszahozta azt a stílust, ami a triplához vezetett, egy modern, tökélyre csiszolt szélsőjátékkal.
Kiss Dorisz
2018.02.06.
A Bayern korántsem olyan tökéletes, mint amilyen az elmúlt években volt, de az egyeduralma a Bundesligában - sokak szerint - így is riasztó.
2018.02.03.
Két ikonikus játékos, akik sokat tettek a Bayern sikereiért. Goretzka érkezésével azonban egy ember minden bizonnyal létszám feletti lesz a középpályán. Ha el kell adni valakit,ki legyen az? A zseniális, de sokszor sérült Thiago? Vagy az egyik legnagyobb harcos, aki sohasem kíméli önmagáta csapat érdekében, de ugyanakkor hullámzó teljesítményt nyújtó Vidal?
Kiss Dorisz
2018.01.31.
A 2013-as álomcsapat tükrében, hogy néz ki a mostani keret? Különleges idő volt a 2013-as év. Kétségtelenül a Bayern klubtörténetének legnagyobb éve. A tripla a mai napig is cél, ám sem Guardiola, sem Ancelotti, nem volt képes arra, hogy megszerezze ezt a dicsőségét a német rekordbajnok számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?