Több embert is megkéseltek Párizsban
A Charlie Hebdo szerkesztőségének közelében történt a pénteki merénylet a francia fővárosban.
Blogolj!
Rusz Dániel
2018.03.15.
"Az elmúlt négy évben a Bayernnek sokkal erősebb kerete volt, mint a triplázás idényében." Ezt nem mi mondtuk! Ez annak a személynek a véleménye, aki azt a páratlan hőstettet vitte véghez, hogy irányítása alatt a csapata megnyerte a Bundesligát, a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját: Jupp Heynckesé.
Kun Béla
2018.03.15.
5:0 és 3:1, ezek az eredmények a negyeddöntőt jelentik. Sima továbbjutásnak tűnt, de a játékosok is látnak még lehetőséget a fejlődésre.
Ahogy közeledünk a szezon csúcspontjához, egyre tisztább a kép a Bajnokok Ligájával és a Bayern München esélyeivel kapcsolatban is.
Jakab Norbert
2018.03.02.
A Bayern jelenleg 19 pontos előnnyel vezeti a Bundesligát. Ráadásul nem úgy tűnik, mintha bárki is le tudná őket lassítani a hazai győzelemhez vezető ösvényen. Habár kétségtelenül megérdemli a Bayern, hogy elől legyen, mégis ha a szezon elejét nézzük, akkor ez egy meglepetés. Mi történt a Bundesliga többi részével?
Pandula László
2018.02.28.
A Hertha BSC véget vetett a Bayern győzelmi szériájának. Egy pontot el tudtak csenni a sokszor ötlettelen Bayerntől a remek védekezésükkel.
Pandula László
2018.02.25.
Amikor a fiatal francia három évvel ezelőtt kölcsönbe érkezett a Juventus-tól, senki sem látta előre, hogy sztárrá válik. Kingsley Coman, aki akkoriban ismeretlen volt, nagy lépést tett előre. A PSG és a Juventus számára nem volt megfelelő, így Münchenbe ment, ahol Pep Guardiola alatt játszhatott. Lehet, hogy ez volt karrierje legjobb döntése.
Regős András
2018.02.21.
A bajnokságban évek óta a nyomukba sem érnek, a NémetKupában a legnagyobb riválisokat kiverték, és a Bajnokok Ligájában is egyre magasabb a győzelmi oddsuk. A 2017/18-as csapat minden korábbi Bayernt felülmúlóan jó csapat?
Kiss Dorisz
2018.02.21.
A helyzet rózsásnak tűnik a csapat házatáján, de rengeteg dolgot kell megvitatni, ahogy közeledik a szezon vége. Íme, a főbb szempontok:
2018.02.20.
A cserepadról kezdőbe tett játékosok nincsenek jó formában, Rudy küönösen nem. Bernat és Ribéry párosa messze nem ér föl az Alab-Coman duóval. Thiago még messze nem a régi...
Wagnertől Friedl-ig. Elemzés: a Bayern München aggályok nélkül érkezett az átigazolási időszakhoz, amit számos okos üzleti lépéssel zárt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?