Blogolj!
Domonkos Altdorfer
2018.11.28.
Niko Kovacot a korai menesztés fenyegeti a Bayernnél – az utód megtalálása nehéznek ígérkezik.
Zidane-tól Heynckes-ig: az AZ című lap a szóba jöhető jelölteket vizsgálja.
Az FC Bayern hetek óta mély gödörben. A csapaton a dekoncentráltság, motiválatlanság és a kiöregedés jelei mutatkoznak. Cikkünk megpróbálja elemezni, hogyan jutott ilyen mély gödörbe a csapat.
Domonkos Altdorfer
2018.10.13.
Egy korai búcsú a horváttól magát Hoeneß-t is minősítené. Tehát a Bayern vezetői számára nem maradt más választás, mint Niko Kovac mellett „a végsőkig..., ...egy emberként kiállni”.
Cserny Szilárd
2018.10.10.
Ma már senki sem nevet Thomas akkori poénján. Általában nem jelent túl jót, ha valaki utólag belekerül egy viccbe... Mint Niko Kovac Müller májusi poénjába.
Az edzőváltás után minden jóra fordult, Jupp Heynckes újra bajnokcsapat edzője lett – Olvassák el, hogyan.
Rusz Dániel
2018.04.04.
Az, hogy Thomas Tuchel elutasította az FC Bayern München érdeklődését, újabb kudarcnak minősíthető az elmúlt hónapok amúgy sem túl sikeres edzőkeresési kísérletei után. A klub és annak vezetősége úgy tűnik, tehetetlen, és nem nagyon lát járható kiutat a helyzetből.
Gulyás Gábor Sr.
2018.04.03.
A Tuchel- visszautasítás után: hogyan tovább, FC Bayern?
Pandula László
2018.04.03.
Sven Ulreich egy labilis "Manuel Neuer pótlékból" egy félelmetes teljesítményű helyettessé vált. E kiemelkedő teljesítményének elismeréseként ebben a szezonban, az Év emberének lehet tekinteni az FC Bayern csapatában.
2018.03.28.
Sandro Wagner januári átigazolása a Hoffenheimből az FC Bayernbe lezárt egy közel 3 éves időszakot, amikor a Rekordmeisternek csak egy igazi csatára volt a keretben. A mai írásban végigvesszük FC Bayern középcsatárainak történetét.
Regős András
2018.03.24.
A letargikus hangulatú mérkőzést 2-1-re megnyerő RB Leipzig véget vetett a Bayern München 19 meccses veretlenségi szériájának.

Ezeket a cikkeket olvastad már?