BL-halálcsoportban a Ferencváros!
A Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev lesznek a magyar bajnok ellenfelei a Bajnokok Ligája csoportkörében. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is tiszteletét teszi Budapesten.
Blogolj!
Pandula László
2018.03.12.
Arjen Robben az egyik legfontosabb személye a Bayern támadójátékának, mióta megérkezett Münchenbe. Megvizsgáljuk miért is olyan fontos a játéka, illetve hogy pótolható-e vagy sem.
Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
A Bayern München és a Juventus megegyezett Douglas Costa (26) átigazolásáról. A huszonegyszeres brazil válogatott játékos egy évre kölcsönbe kerül 2018 július 1-ig az olasz rekordbajnokhoz, amely egy vételi opciót is tartalmaz majd.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
A Juventus állítólag csak néhány napra van attól, hogy szerződtesse mind Douglas Costát, mind pedig a jelenleg még fiorentinás Federico Bernardeschit.
A Bayern München szélsője, Douglas Costa a hírek szerint hamarosan beleegyezik a közelgő nyári transzferébe, hogy a Juventushoz csatlakozzon. Más források pedig állítják, hogy Vidal visszautasított egy nagy-értékű ajánlatot az Intertől.
A verseny a Bayernben nagyon nagy. Ezt tudja az újonnan érkezett Serge Gnabry is. Az ex-brémai játékoson kívül még hat további támadó áll szerződésben a Bayernnel.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
A napoban lehetséges Alexis Sanchez érkezése, és Douglas Costa távozása. A transfermarkt.de oldalon jó esély van mindkét transzferre.
Kun Béla
2017.06.14.
A Bayern is az asztalra tud csapni? Rekord kivásárlási árat kér a bajor alakulat Costáért! De vajon meg is kapja?

Ezeket a cikkeket olvastad már?