Blogolj!
Több mint egy évtizeddel az edzői korszaka után Matthias Sammer kész a visszatérésre a Borussiához, igaz csak tanácsadói szerepkörben. Az egykori német válogatott játékos utolsó, klubszinten végzett munkája a Bayern Münchennél volt.
2018.02.07.
Az amerikai már többször megvillantotta tehetségét a Bundesligában. A Sport Bild szerint a Bayern München lehet az egyik klub, aki ajánlatot tehet a Borussia Dortmund fiatal tehetségéért, Christian Pulisic-ért. A jelentés szerint a Bayern vetélytársai a Barcelona és a Liverpool lehet a tehetséges amerikai megszerzéséért folytatott harcban, akit az elmúlt két évben a Bundesliga egyik legveszélyesebb szélsőjeként tartanak számon.
Pierre Emerick Aubameyang még a BVB csapatát ért bombatámadás körüli eljárás közben is provokátori hírnevét védi. Niklas Süle számára egyértelmű: a Bayernben nem engedhetett volna meg magának hasonló viselkedést a csatár.
Bogdányi Norbert
2017.12.22.
A Borussia Dortmund elleni továbbjutás megkoronázta Jupp Heynckes 3 hónapját a Bayernnél. A 15 győzelmet 16 meccsből nem csak Thomas Müller dicséri.
Bogdányi Norbert
2017.12.21.
2017 utolsó meccse egy igazi erőpróba volt. A 2:1-el záruló találkozón sokáig a Bayern volt a jobb csapat, a vége mégis szorosra sikeredett.
Kálovics Tibor
2017.12.20.
Csapatunk 2-1-re győzött a Borussia Dortmund ellen, és bejutott a Német Kupa negyeddöntőjébe.
Egy szokatlanul fordulatokkal teli év lezárása alkalmával fogadja a Bayern a BVB-t szerdán a kupában. Honess magabiztos, ám a bajor sztárok nagyon óvatosan nyilatkoznak az esélyekről és azt hangsúlyozzák, hogy mindenkinek mozgosítania kell minden tartalékát a győzelem érdekében. A dortmundiakkal ismét nagyot fordult a világ, így mindenképpen veszélyessé váltak
Bayern a Dortmund ellen, a bajnok a kupagyőztes ellen – az év végén még egyszer jön a német futball legizgalmasabb csatája. A legutóbbi 24 bajnoki címből 20 vagy Münchenbe (15), vagy Dortmundba (5) került, és az elmúlt hat évből ötben a kupagyőztes is vagy az FCB (3) vagy a BVB (2) volt.
Kálovics Tibor
2017.12.20.
Patinásabb mérkőzéssel nem is zárhatná csapatunk az őszi szezont, hiszen a "Klassiker" következik a DFB-kupában.
Bogdányi Norbert
2017.12.20.
A Német kupa következő fordulójában két kivételes csatár mérheti össze az erejét. De ki fog tündökölni? Robert Lewandowski vagy Pierre-Emerick Aubameyang?

Ezeket a cikkeket olvastad már?