Blogolj!
Kun Béla
2017.04.22.
Újabb sztár esett ki a Bayern kezdőcsapatából! David Alaba számára már az első félidőben, negyed óra elteltével véget ért a Mainz elleni mérkőzés. Sérülten hagyta el a pályát...
Kun Béla
2017.03.30.
Chelsea nem akar beletörődni a sorozatos elutasításba sem, továbbra is meg akarják szerezni Alabát a Bayerntől. Ráadásul az Arsenalos Alexis Sanchez-re is szemet vetettek, aki iránt állítólag a Bayern is érdeklődik. És persze szó van még mindig James Rodriguezről is.
Jakab Norbert
2017.03.26.
Két győzelem, egy vereség a Bayern játékosok válogatottbeli mérlege a vb-selejtezőkön eddig. Igaz, Vidal nem játszhatott, talán pont az ő hiánya miatt veszített Chile. Thiago viszont nem csak a Bayernben csillog.
2016.11.03.
A csapat egyik legsokoldalúbb játékát mutatta Carlo Ancelotti irányítása alatt
2016.10.23.
Csattanós választ adott az FC Bayern klasszis védője mindazoknak, akik az elmúlt hetekben bírálták. Elképesztő adatok a Mönchengladbach elleni mérkőzésről.
Fazekas Annamária
2016.10.19.
Nem megy a Bayernnek, avagy a válság három arca… A BILD című újság alaposan lehordja nem csak Alonsot, hanem a Bayern két közkedvelt sztárjátékosát is.
Fazekas Annamária
2016.10.14.
A bajor csapat nagy része nem pihent az elmúlt két hétben, hanem fontos tétre menő mérkőzéseket vívtak a nemzeti válogatottakban. A tucatnyi játékos távolléte azonban nem szabad, hogy problémát okozzon, mert ismét sűrű hetek elé néz az FC Bayern
Tóth Renáta
2016.09.09.
A Bayernnek egy nehéz küzdelem után a győzelem a jutalma! A második Bundesliga mérkőzésén a címvédő német bajnok péntek este idegenben győzött, mégpedig a Schalke otthonában 0:2-re. Robert Lewandowski a 81. percben talált a kapuba, a mindent eldöntő találatot a 90. percben, a debütáló Renato Sanches helyére becserélt Joshua Kimmich lőtte. A bajor csapat ezáltal az új szezont két győzelemmel és 6 ponttal kezdte.
Kálovics Tibor
2016.06.24.
Csapatunk egyik vezéregyéniségét joggal tekinthetjük a jövő Bayern Münchenjének egyik potenciális vezérének is. Ez a kiváló játékos ma ünnepli 24. születésnapját. A következőkben felelevenítjük karrierje állomásait.
Kálovics Tibor
2016.06.23.
A csoportmérkőzések záró szakaszában két játékosunk lépett pályára az Európa bajnokságon.

Ezeket a cikkeket olvastad már?